Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Ya git kendi forumuna hamsi kafa. Sen benim arkadaşlarıma hakaret edeceksin , GS'li olmadığın halde buraya üye olacaksın , üye olurken de tapatalk'da forumu gördüm üye oldum diyeceksin. Oldu. Şimdi defol git. O kupayı da siz rüyanıza görürsünüz. Müstehak bunlar size.
Dogru konuş bak agzimi bozdurma

mavibordo arkadasimiz gidici galiba

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konu dışına çıkmadan seviyeli tartışınız. Şu mesajımdan sonra devam edenler konudan uzaklaştırılacaktır. Bilginize.

ortada konu mu var fatih renkdaş

fransa bayrağımızı dalgalandırarak konuyu kapatıyorum

France-03-june.gif

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Memlekette cok mal adam var lan.

Not: Bu mesaj ortaya atilmistir dileyen istedigi gibi uzerine alabilir.

Hadi git kendi forumuna. Kendi forumlarında kedi , gese yazmaya devam et hadi naş.
Senin derdin ne kardesim? Sen internetden adamlık mi tasliyosun? Senin gibi cocuk mu saniyosun beni? Hamsi yaziyosun ya kendi kafana göre dalga geciyosun...antu veya 12 numara dan farkin yok beyin olümün gerceklesmis....

30 ay gecti sözde imparatorunuz konuşacakti....2 şampiyonluk hediye edildi size sesiniz cikmiyodu şimdi akliniz başiniza geldi hadi ordan....samimi olun biraz

Bunun gibi gereksiz insanlari nasil barindiriyorsunuz? Yüzü buldu. İstedigi gibi konuşmaya başladi. Fatih terimi sevmem ama senin gibilerede laf söyletmem. Sen önce başkanin Haciosmanogluya hesap sor. Tayyip Erdoganin peşinde sürünüyor. Bu ne cürret buraya gelip atarlaniyorsun. Önce adam olmayi ögren. Sonra Gel burada yaz. 2 Şampiyonluk hediye edilmiş. Bunu neye göre yaziyorsun. Sonra Fenerlilere laf ediyorsunuz. Ömrünüzün sonuna adar sürüngen gibi yaşayacaksiniz. Hadi ugurlar olsun. Şampiyonlugu rüyanizda görürsünüz siz.

Bu arada ben gurbetciyim...evet tuna köse arkadaşimiz cok hakli !! Bu memlekette cok mal adam var lan (!)

Senin derdin ne kardesim? Sen internetden adamlık mi tasliyosun? Senin gibi cocuk mu saniyosun beni? Hamsi yaziyosun ya kendi kafana göre dalga geciyosun...antu veya 12 numara dan farkin yok beyin olümün gerceklesmis....
kardes sizin sizofren ersin gökalioglu ile aran nasil?

Kendinize gelin lütfen. FBJK kardesleri birbirine mac bile satar oldu sike olaylarindan sonra, bizim dost olarak görebilecegimiz bir tek Trabzonspor var Türkiye'de.. 12 numara'da bir sürü BJK'li var, bukadar mesele yapmiyorlar. Birbirinize hakaret etmeniz hicbirseyi degistirmez.

İnsan önce kendisinde aramalı hatayı.

Süper kupa maçından sonra Fenerliler bile geldi yazdı başlığa. Kavga gürültü falan da görmedim.

İsim faul, foruma dalış faul...

Körler sağırlar birbirini ağırlar :D
bozacının şahidi şıracı vs. :D

Bunun gibi gereksiz insanlari nasil barindiriyorsunuz? Yüzü buldu. İstedigi gibi konuşmaya başladi. Fatih terimi sevmem ama senin gibilerede laf söyletmem. Sen önce başkanin Haciosmanogluya hesap sor. Tayyip Erdoganin peşinde sürünüyor. Bu ne cürret buraya gelip atarlaniyorsun. Önce adam olmayi ögren. Sonra Gel burada yaz. 2 Şampiyonluk hediye edilmiş. Bunu neye göre yaziyorsun. Sonra Fenerlilere laf ediyorsunuz. Ömrünüzün sonuna adar sürüngen gibi yaşayacaksiniz. Hadi ugurlar olsun. Şampiyonlugu rüyanizda görürsünüz siz.
Biz kendi baskanimiza gereken tepkiyi koyduk zaten....burasi forum degil mi? Fatih terimin rte ye yaptigi yalakalik cok mu zorunuza gitti? Sizi satip gitmedi mi?

Geri
Üst Alt