Fatih Birinci
Cezalı
- 27 Kasım 2013
- 104
- 0
- 586
Sen sabri sarioglu yapsanahüseyin cimşir yaptırsana adını sn.bordomavi
bu isim boşta
hem ben isim soyisim.bildirdim....harbiden burnunuz cok havalardaSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sabri sarioglu yapsanahüseyin cimşir yaptırsana adını sn.bordomavi
bu isim boşta
hem ben isim soyisim.bildirdim....harbiden burnunuz cok havalardaNeden ? Trabzonlulari 30 kişiyle 1 kişiye saldirmak diye itham etmek rezil olmuyor da benim yorumum mu rezil oluyor? Sen neden atladin ortaya?:holmes:
rezilce 1 mesaj
Sagol kardeşim....memleketini tutmak şereftir bizim icintrabzonspor sevdalı insanlara her türlü saygım var
saçmalama refik
He kardeş heSen dunyada kac tane trabzonlu var biliyomusun? Bos konusma, trabzonun %70 i oy verdi akp ye , trabzonun nüfusu kac? Trabzon disinda ne kadar trabzonsporlu var, en az 8 milyon avrupa en az 2 milyon...KARDESIM ISTEMIYOSANIZ BANLAYIN ne demek yani burda rahat rahat yaziyorum? Trabzon insani delikanlidir istanbul züppelerine benzemez..30 kisi 1 adama dalmaz
havada olabilir sizin de burnunuz büyük oluyor biz bişey diyor muyuzSen sabri sarioglu yapsanahem ben isim soyisim.bildirdim....harbiden burnunuz cok havalarda
Seni döven iyi dovmüş ama akıllanmadın bu belli....neden genelleme yapiyosun sen normalmisin?He kardeş he
her şampiyonlar ligi maçından sonra görüyoduk biz o delikanlıları
gördüğümemi inancam sanamı bi kere gec sen o ayakları
Ayrıca yaz yazma beni ilgilendirmez şunu söylemek için dedim
siz kendi şehrinizde size en faydası olacak takımın taraftarlarına saldırıyosunuz ama bir trabzonlu rahatca ankarada istanbulda geziyo aradaki farkı anlayabiliyomusun
ha sanmayınki o taraftarların eli armut topluyo ama polisinde o tribündeki adamlardan farkı yok
sizin delikanlılığınız halı sahada 18 yaşındaki çocuğun üstüne 20-30 kişi yürüyüp çocuğun formasını gasp etmektir
anlamadımtrabzonspor sevdalı insanlara her türlü saygım var
saçmalama refik

Sen desteklemesen de olur...kupayi er ya da gec alacagiz...
Sizin forumunuzda belli ki trabzonlulara karşı düşmanlık yapiliyor...bhavada olabilir sizin de burnunuz büyük oluyor biz bişey diyor muyuz
fransız takımı taraftarıyla konuştuğunu unutma lütfen
![]()
Beni dövmeye sizin çapınız yetmez hamsi ben gördüğümü yazdımsizin gibi kurusıkı değilim benSeni döven iyi dovmüş ama akıllanmadın bu belli....neden genelleme yapiyosun sen normalmisin?
Beni dövmeye sizin çapınız yetmez hamsi ben gördüğümü yazdımsizin gibi kurusıkı değilim ben
tövbe estagfurullahBeyler siz burda resmen TS düşmanlıgı yapiyosunuz kusura bakmayin ama hemen 3-4 kişi edepsizlik yapmaya başladı...sizin forumunuza merakli degilim sadece bu konuyu görünce yorum yaptim...
Gerçekleri duymak zoruna gitmesin birader madem Galatasaray forumundasıntövbe estagfurullah