Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

trabzonspor sevdalı insanlara her türlü saygım var
saçmalama refik

Sen dunyada kac tane trabzonlu var biliyomusun? Bos konusma, trabzonun %70 i oy verdi akp ye , trabzonun nüfusu kac? Trabzon disinda ne kadar trabzonsporlu var, en az 8 milyon avrupa en az 2 milyon...KARDESIM ISTEMIYOSANIZ BANLAYIN ne demek yani burda rahat rahat yaziyorum? Trabzon insani delikanlidir istanbul züppelerine benzemez..30 kisi 1 adama dalmaz
He kardeş he
her şampiyonlar ligi maçından sonra görüyoduk biz o delikanlıları
gördüğümemi inancam sanamı bi kere gec sen o ayakları

Ayrıca yaz yazma beni ilgilendirmez şunu söylemek için dedim
siz kendi şehrinizde size en faydası olacak takımın taraftarlarına saldırıyosunuz ama bir trabzonlu rahatca ankarada istanbulda geziyo aradaki farkı anlayabiliyomusun
ha sanmayınki o taraftarların eli armut topluyo ama polisinde o tribündeki adamlardan farkı yok
sizin delikanlılığınız halı sahada 18 yaşındaki çocuğun üstüne 20-30 kişi yürüyüp çocuğun formasını gasp etmektir

Sen sabri sarioglu yapsana hem ben isim soyisim.bildirdim....harbiden burnunuz cok havalarda
havada olabilir sizin de burnunuz büyük oluyor biz bişey diyor muyuz

fransız takımı taraftarıyla konuştuğunu unutma lütfen

20FEE3E429BDB309CC9BEE63D8E6C666.gif

Talihsiz bir isim olmuş, Trabzon'a yakışmamış.

He kardeş he
her şampiyonlar ligi maçından sonra görüyoduk biz o delikanlıları
gördüğümemi inancam sanamı bi kere gec sen o ayakları

Ayrıca yaz yazma beni ilgilendirmez şunu söylemek için dedim
siz kendi şehrinizde size en faydası olacak takımın taraftarlarına saldırıyosunuz ama bir trabzonlu rahatca ankarada istanbulda geziyo aradaki farkı anlayabiliyomusun
ha sanmayınki o taraftarların eli armut topluyo ama polisinde o tribündeki adamlardan farkı yok
sizin delikanlılığınız halı sahada 18 yaşındaki çocuğun üstüne 20-30 kişi yürüyüp çocuğun formasını gasp etmektir
Seni döven iyi dovmüş ama akıllanmadın bu belli....neden genelleme yapiyosun sen normalmisin?

güzel isim begendim...
lan yürü git trabzon

Beyler siz burda resmen TS düşmanlıgı yapiyosunuz kusura bakmayin ama hemen 3-4 kişi edepsizlik yapmaya başladı...sizin forumunuza merakli degilim sadece bu konuyu görünce yorum yaptim...

Neden 3 Temmuz Stadyumu yapmazsınız be gerizekalılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Genelleme yapıyorum çünkü geneli öyle 5 yaşından 55 yaşına kadar

30 ay gecti sözde imparatorunuz konuşacakti.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler siz burda resmen TS düşmanlıgı yapiyosunuz kusura bakmayin ama hemen 3-4 kişi edepsizlik yapmaya başladı...sizin forumunuza merakli degilim sadece bu konuyu görünce yorum yaptim...

Ya git kendi forumuna hamsi kafa. Sen benim arkadaşlarıma hakaret edeceksin , GS'li olmadığın halde buraya üye olacaksın , üye olurken de tapatalk'da forumu gördüm üye oldum diyeceksin. Oldu. Şimdi defol git. O kupayı da siz rüyanıza görürsünüz. Müstehak bunlar size.

Geri
Üst Alt