Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Berkan Yıldırım

Parçalı Üye
[h=2]Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nin adı ‘Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’ olarak değiştiriliyor.[/h]
yurtgundemi

bide 3 yildir aglayip sizliyorlar neden kupamiz verilmiyor diye bu adam yuzunden oldunu bilmiyorlarmi simdi boylemi teskkur ediyorlar :) yoksa benim gecen Ts transfer parasini RTE veriyor dedigmden olabilirmi ?

Şenol Güneş olmalı.

seçimlerdede %60 çakmışlardı oy siz daha çok kupa beklersiniz :oleyo:

:oleyo:

fenerbahce üyesi degilmiydi bu rte ?
beyin bedava nede olsa.

Birşeyler döndüğü çok açık. Gelen bunca transfer yeni yapılanma vs. göreceksiniz bundan sonra verin kupamızı diye daha az ağlayıp sonradan susacaklar.

Ve Erdoğan Fenerbahçe'li...
Daha çok bağırırsınız 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor diye.

Beter olun. Şu ana kadar hep destekledim sizi ama müstehak size. İnşallah da 2010-2011 ligi kupasını alamazsınız.

RTE bu işi çok iyi yapıyor. Hem dövüyor hem seviyor bunları :D

Herhalde devlet el altından şike sezonunun tazminatını verdi transferleride çaktılar şimdide teşekkür ediyorlar işte.

FT başakşehir ile 2-1 öne geçmişti böylelikle RTE durumu 2-2 yaptı.
FT (Adana-Başakşehir)
RTE(Kasımpaşa-Trabzon)
:hmmm:

hamsi kafalar nah size kupa

isim misim hikaye benim en buyuk korkum , doldurma toprakla yapilan bir alanin uzerine kurulacak 40-45 bin kisilik stadin ne kadar stabil olduguyla ilgili , gerceklesecek bir depremde o doldurma toprak denize karisir.. erzurumdaki atlama kuleleri daha gecen ay gozumuzun onundeydi ..umarim yetkililer bunu goz onunde bulunduruyorlardir ..

not:muhendis degilim ama dusunmeden de edemedim
basit bir video seyredelim https://www.youtube.com/watch?v=mZA0l7U313E

Ya bu stad isimleri beni deli ediyor. Terim, Erdogan ... yok böyle bir sey ya. Igrenc.

Kapısına da şöyle yazarsınız o zaman: :38573:

"3 Temmuz bahane RTE şahane "

Geri
Üst Alt