Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Sadri sener Trabzonsporu satmistir....korkak ve istanbul yalakasi oldugu icin....IHO mücadeleye başladi en başta Hukuk Kurulu müthiş calisiyor....@atilla dilaver i takip ederseniz anlarsiniz

bence tam tersi sadri herşeyini verdi iho hiçbişey yapmadı
o stadın ismi rte olup fb şikeden ceza almayınca anlarsınız
ihoyu çok seviyosunuz çünkü ağır konuşuyor diye halbuki padişahın dibinden ayrılmıyo

Niye ne farkı varmış ? Trabzonspor'un kendi içinde bile davayı burada bitirelim , kupayı alamayız diyen yönetim kurulu üyeleriyle dolu yanlış mı söylüyorum ? Trabzon şehrinde adam akıllı bir yürüyüş falan mı yapıldı ? 2012'de yapılmıştı 200 kişi ya vardı ya yoktu. Trabzon şehrinde bile olay unutuldu gitti. Siz bundan sonra zor alırsınız kupayı. Bak fenerbahçe küme düşse bile alamazsınız o kupayı. Ben diyeceğimi dedim.
01dd94c93093f42c1b1951c5304d3474.jpg

Lütfen bilmeden konuşma....daha bu sene secimlerden önce 70.000 kişi yürüdü...ayip ya

01dd94c93093f42c1b1951c5304d3474.jpg

Lütfen bilmeden konuşma....daha bu sene secimlerden önce 70.000 kişi yürüdü...ayip ya

Kardeş atma istersen 70000 kişi ne ? Biraz destekli salla. Hem o kadar kişi yürüse bile noldu ? Trabzon için yeter mi ? Trabzon'da sesinizi kim duyacak ? Hangi adam akıllı medya kuruluşu var Trabzon'da ? Taka Gazetesi mi ? 3 senede neden İstanbul'da büyük bir yürüyüş yapmadınız ?

Kardeş atma istersen 70000 kişi ne ? Biraz destekli salla. Hem o kadar kişi yürüse bile noldu ? Trabzon için yeter mi ? Trabzon'da sesinizi kim duyacak ? Hangi adam akıllı medya kuruluşu var Trabzon'da ? Taka Gazetesi mi ? 3 senede neden İstanbul'da büyük bir yürüyüş yapmadınız ?
Ne sallamasi arkadaş...gir internete bak allah allah sana yalan borcum mu var? Bana söylermisin gs taraftari ne zaman ve kac kisi yürüdu? Siz bol keseden salliyorsunuz sadece

daha 4 ay önce 4 tane salladık bu tsye gene saçma sapan konuşuyorlar

şeytan diyor al onur kıvrağı cardozoyu küme düşür şunları diyor

Ne sallamasi arkadaş...gir internete bak allah allah sana yalan borcum mu var? Bana söylermisin gs taraftari ne zaman ve kac kisi yürüdu? Siz bol keseden salliyorsunuz sadece

Bizim davamız mı bu dava ? Biz mi mağduruz ? Biz mağdur olduğumuz zamanda susmadık. 2 Mayıs 2012'de Taksim'de yüzbinlerce kişi yürüdük. Siz ne yaptınız ?

Benim görüşüm RTE IHO ya CB secimlerinden önce taraftari yürüyüse teşvik etme diye tembihlemiştir yoksa IHO 500.000 kisi yürüyuüs yapacagiz diyordu....insallah olacak ama ne zaman

transfer de paranın kaynağını soran arkadaşlar cevaplarını aldılar sanırım

Şu Trabzona ne gıcık oluyorum arkadaş

Fener yine 30 dakika oynayıp tokatlar gelir

Tamam lan uzerine gitmeyin normal olarak savunma duygusu duyuyor.

Ama bizi sike ile ima etmezsen daha bi severiz seni.

Adam yemiyoruz burada biz asla da yemedik ama ince cizgileri asma yalın ricam bu.
Her iki taraf icinde gecerli bu sozum

Geri
Üst Alt