Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Sen ne anlatıyon la
Siz karışmayın lütfen kerim bey.
TT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne anlatıyon la
Taraftar mi vermiş ? Cok cahilsin gercekten....
Bana bak bidaha hamsi dersen bak ne yazacam sanaErkeklik sürekli olan birşey fakat adamlık herkese nasip olmaz samsunspor budur ışte, siz hamsiler bunu anlayamaxsiniz
TT
Bana bak bidaha hamsi dersen bak ne yazacam sana
Sen cahilmisin kardesim? Daha stad bitmedi? Stadin ismi belli degil, sen neyden bahsediyosun? Stadin ismi RTE olmayacak bunu göreceksin....büyuksehir belediye baskaninin haddini bilmezligi okadarSiz o stada efsanelerinizin ismini vermek yerine sizi batıranlardan birinin isminin verilmesine müdahale edemeyen basiretsiz işe yaramaz protesto yapmayı dahi bilmez bi taraftar grubusunuz o yüzden dedim...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
fbjk kardeşliğine karşı oyunumuz bu mu
allah sizi ıslah etsin saçma gsaraylılar
ssiz fbyi yenin yeter gerçi onu da yapamıyosunuz adamlar silleyi çakıyor suratınıza 3 temmuzdan beri
sizin hakkınızı biz alırsak alırız gs sizi kim biliyo sanki
bide onur kıvrağı verin başka bişey istemez :byee:
Trabzonlular sana ne yaptiysa iyi yapmiş...internet delikanlisiMahmut cesaret edemediğine göre ben diyeyim
Hamsiler ve trabzonlular gelmesin suraya yaa
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
trabzonlular sana ne yaptiysa iyi yapmiş...internet delikanlisi
Şirin naber ? Trabzon abinizdirNe vr lan çinokop?
TT
Trabzonlular sana ne yaptiysa iyi yapmiş...internet delikanlisi
Ban yap ozaman...ben konu Trabzonspor olunca yorum yazdim...siz provokasyon yaptiniz...bizim forumumuzda gs başligi yok...Trabzonlulara bukadar düşmanlik besliyorsaniz ozaman neden başlık aciyosunuz anlamadim?
Bilmeden konuşuyosun....yonetici ye ismimi yazdim zaten...kendisi degistirecekmis...pek ön yargilisin