Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Taraftar mi vermiş ? Cok cahilsin gercekten....

Siz o stada efsanelerinizin ismini vermek yerine sizi batıranlardan birinin isminin verilmesine müdahale edemeyen basiretsiz işe yaramaz protesto yapmayı dahi bilmez bi taraftar grubusunuz o yüzden dedim...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fbjk kardeşliğine karşı oyunumuz bu mu
allah sizi ıslah etsin saçma gsaraylılar

ssiz fbyi yenin yeter gerçi onu da yapamıyosunuz adamlar silleyi çakıyor suratınıza 3 temmuzdan beri

sizin hakkınızı biz alırsak alırız gs sizi kim biliyo sanki

bide onur kıvrağı verin başka bişey istemez :byee:

Mahmut cesaret edemediğine göre ben diyeyim

Hamsiler ve trabzonlular gelmesin suraya yaa

Siz o stada efsanelerinizin ismini vermek yerine sizi batıranlardan birinin isminin verilmesine müdahale edemeyen basiretsiz işe yaramaz protesto yapmayı dahi bilmez bi taraftar grubusunuz o yüzden dedim...

Sen cahilmisin kardesim? Daha stad bitmedi? Stadin ismi belli degil, sen neyden bahsediyosun? Stadin ismi RTE olmayacak bunu göreceksin....büyuksehir belediye baskaninin haddini bilmezligi okadar

Ooo akçabatlı gurbetçi laz kardeşim gelmiş.
Dur gitme biryere sana soracaklarım var.

Bana enişte dersen memnun olurum.
Lazkizu aldim burdaki lazların tümü bana "enüşte naabaysun da" diye hatır soruyorlar.

Nerdesin belki ekraba bile çıkarız :D

BlueTapa

Onur'u istersek alırız zaten Trabzon'un haddine değil bu transfere yorum yapmak

Ban yap ozaman...ben konu Trabzonspor olunca yorum yazdim...siz provokasyon yaptiniz...bizim forumumuzda gs başligi yok...Trabzonlulara bukadar düşmanlik besliyorsaniz ozaman neden başlık aciyosunuz anlamadim?

Benim Trabzona bir nefretim olamaz. Ben olayi genellemem. Senin 2 şampiyonluk hediye edildi demen provokasyondur. Dogru düzgün yazana bişey demem. Sana laf ediyorlarsa engelle veya görmezden gel. Burasi GS forumu sonuçta. Ona laf sokucam diye GS a salliyorsun. Bu arada Mod degilim. Mod olsam banlamiştim.

Bu forumda aksine Trabzon sempatizanligi var. Onuda söyleyeyim.

Bilmeden konuşuyosun....yonetici ye ismimi yazdim zaten...kendisi degistirecekmis...pek ön yargilisin

Ön yargılı değilim de sen çok cahilsin, kendi kulübünden haberin yok. Galatasaray olarak sizin yanınızda yer almasaydık o konu 4 Temmuz 2011'de kapanırdı. Eğer hala birileri kupa lafını ağzına alıyorsa bizim emeğimiz sizin umut bağladığınız adamlarınızdan çok daha fazladır, mantıklı bulmadıysan bunu git şike konusuna bakan kendi kulüp avukatlarına sor. Ben en başından beri yazdım tekrar ediyorum, siz de şikecisiniz tek dileğim o kupanın Fener'den alınması ve o sezonun oynanmamış sayılmasıdır tabi sizin de avucunuzu yalamanızdır zaten hakettiğiniz de bundan fazlası olmayacak. Evinizde bile Fener'in cezasahasına giremeden maç tamamlıyorsunuz, burada şuursuzca atıp tutuyorsun. Neyse takıl bakalım nasıl olsa 5 gün sonra Fener yine güle oynaya handikapı koyar, kendinize getirir sizi.

Geri
Üst Alt