Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Gelmisler yine malum forumdan uygun bir caps varda olmaz simdi.

Bol bol burdan oraya alinti yapip kucuk beyninizle gulmeye calisin tammam. Unutmayin. Biz burada daha cok guluyoruz.

resmen Akyazı recep tayyip erdoğan spor kompleksi olduğu söyleniyor

o hamsi kafa ne diyodu

edit: Trabzon B. B. Meclisi, Akyazı için "Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" ismini oylayarak kabul etti.

Son düzenleme:
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde stat ismi rte olarak onaylanmış.

GT-I9300 Tapatalk

Stad değil. Stadin ismin hakkı trabzonspor a ait. Trabzonsporum yeni stadının yanındaki alan varya. İşte orasınin ismi RTE olacak. Anlayın şunu. Kaç defa söyleyecem

Karadeniz fıkrası dinlerken acaba diyordum abartıyorlar mı? .. Acabayı kendime demem lazımmış :D

Yav he yan arazi RTE olmuş he. Bizim ülkeyi bilmiyorlar sanki o stat bundan sonra her anonsta Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi, Stadı ya da Arena falan olacak işte. ''O sadece densiz birinin yalakalıktan dolayı yaptığı teklif işte kabul görmez'' diye atıp tutuyordun neyse hayırlı olsun rahmetli bordomavi kardeş :f68.gif:

O iyi bişey mi peki :)

Ya her ne olursa olsun herhangi bir spor tesisine bir siyasinin ismi verimemelidir.Ha şu var çok hizmet etmiştir yöneticilik yapmıştır var böyle insanlar ama bu adama gelene kadar o spor kompleksinin her bir kısmına ismi verilecek çok insan var bu klüpte.Şenolu var hamisi var var da var.Yazık yani.

Bordomavi burda mı ? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kupalarını çalanların ismini stadlarına vererek skandala imza atmışlar. Kupa kupa diye ağlamasınlar artık, kime biat ettikleri ortada.

Bide arada gözüme takıldı

Ts o sene sampiyon olsaydı kaybettiğiniz oyuncuların ayrılmayacagına falan mı inanıyor bunlar :)

Dortmund final oynadı adamlar her yıl birer birer gönderiyo keza atleticoda öyle.dev aynasını kaldırın azcık küçük klüpsünüz işte

Bordomavi kardeşim nerde muhabbet ederdik ne güzel

Alakasız olduğunu düşünüyorum çağlar

Dostum bu kadar siyasete çekmen yanlış o insanların tercihi

Dostum bu kadar siyasete çekmen yanlış o insanların tercihi

Ben siyasete çekmiyorum, inkar etmeye çalıştığın gerçeği gösteriyorum sadece. İnsanların tercihi dediğin şeyin sonucunda oluyor bütün bunlar. Trabzon halkı böyle istediği için oluyor. Rakamlar olayı çok net anlatıyor. Bunun aksini kimsenin iddia etmesi mümkün değil.

Geri
Üst Alt