- 3 Temmuz 2012
- 133.913
- 80.760
- 5.198
herif ehliyet gitmesin diye trafikten inmeden kavga etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi arabayla ezip geçerler direktOh be iyi olmuş. Dayak yeme korkusuyla küfür edemiyordum
attım videoyuŞimdi arabayla ezip geçerler direkt
Abartma dostumCinayetten yargılanmalı
motorcularda gereksiz bi özgüven oldugu dogrudurDenizlide yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken böyle şerefsiz bir yemeksepeti kuryesi kızımla bana çarpıyordu. Arkasından etmediğim küfür kalmadı. Araçlar durdu ama puşt ortaya dalıp silme geçti. Hadsizlikte sınır tanımıyorlarsa ve o aynayı kırıyorsa sonuçlarına da katlanacak. Kimse kusura bakmasın. Eğer ben orda onu bir şekilde yakalasaydım çıktığı yere geri sokacaktım
Dün araçla seyir halindeyim sağımdan araba sollarken bir scooter tekerleğe silme geçti ben dedim öldü sanırım. Çıktı gitti. Arkasından korna basıyorum durmuyor en sonda yakaladım çekti kenara hemen. Abi babam hastanede bilmem ne. Allahın malı altıma girse ezilse al başına belayı. Kimseye anlatamazsın. Ayna yok kıyafet yok. Tek kask var ve ölecek gerçekten. Ödü bokuna karıştı yanında arabayı durdurunca. Gerçekten bazen insanı çileden çıkarıyorlarmotorcularda gereksiz bi özgüven oldugu dogrudur
dostum ıgrencsın yaMotorcunun bacak direk kalçadan kırılmış gibi
İğrençlikle ne alaka olum durum tespiti yapıyozdostum ıgrencsın ya
sen doktor musunİğrençlikle ne alaka olum durum tespiti yapıyoz
sen doktor musun
İddialar iftiralar hezeyanlar