Trafikte Kavga Etmek İçin Araçtan İnene Ehliyetten Men Uygulaması Geliyor

Ufak çaplı sinirler gerilmiş. Ayna kırmanın da bazı yaptırımları olacaktır. Ükle gergin.

herif ehliyet gitmesin diye trafikten inmeden kavga etti

Denizlide yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken böyle şerefsiz bir yemeksepeti kuryesi kızımla bana çarpıyordu. Arkasından etmediğim küfür kalmadı. Araçlar durdu ama puşt ortaya dalıp silme geçti. Hadsizlikte sınır tanımıyorlarsa ve o aynayı kırıyorsa sonuçlarına da katlanacak. Kimse kusura bakmasın. Eğer ben orda onu bir şekilde yakalasaydım çıktığı yere geri sokacaktım

@Murat Onder in yorumunu merak ettim bi bisikletci olarak

kendiside ayna kırmışmıdır

Denizlide yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken böyle şerefsiz bir yemeksepeti kuryesi kızımla bana çarpıyordu. Arkasından etmediğim küfür kalmadı. Araçlar durdu ama puşt ortaya dalıp silme geçti. Hadsizlikte sınır tanımıyorlarsa ve o aynayı kırıyorsa sonuçlarına da katlanacak. Kimse kusura bakmasın. Eğer ben orda onu bir şekilde yakalasaydım çıktığı yere geri sokacaktım
motorcularda gereksiz bi özgüven oldugu dogrudur

motorcularda gereksiz bi özgüven oldugu dogrudur
Dün araçla seyir halindeyim sağımdan araba sollarken bir scooter tekerleğe silme geçti ben dedim öldü sanırım. Çıktı gitti. Arkasından korna basıyorum durmuyor en sonda yakaladım çekti kenara hemen. Abi babam hastanede bilmem ne. Allahın malı altıma girse ezilse al başına belayı. Kimseye anlatamazsın. Ayna yok kıyafet yok. Tek kask var ve ölecek gerçekten. Ödü bokuna karıştı yanında arabayı durdurunca. Gerçekten bazen insanı çileden çıkarıyorlar

Üzülmeye çalıştım, ikindim biraz, anasına babasına üzüldüm kuryenin. Varsa eşine coluna çocuğuna. Çünkü yaptığı ağır gerizekalilik içerir. Çoğu zaman eşim yanimda olmasa araçta, beni bu derece sinirlendiren sürücüler ve motorlular oluyor. Daha biraz öncesinde geri geri 4luleri yakıp girecegim boş yere asker konvoyuyla gelen tofaslardan biri girdi, arabada hamile eşim ben ve kayınbaba var, onu ugurlayacaktik. Onlar olmasa arabadaki sopayla 5 kişi+asker konvoyu bana dalma pahasına o cocuga girisecektim. 50 metre uzaktan son gaz geldi, ben böyle bir hiyarlik yapacagini sezdigimden geri viteste bekledim, yoksa bana carpacakti bana. Tek laf etmeden 30 m uzaktaki boş yere parkettim. Tek olsaydım o sinirle ne yapacağımı tahmin edemiyorum.

aractan inen iki magadan kosede trafik polisini gorunce vaay gardasim diye birbirine sarilirlar artik ..

Araçtan inen manyak, araçtan inmeyen katil zanlısı oluyor. Vay arkadaş.

trafikte sinirlere hakim olmak gerçekten çok önemli ya bende çok agresifleşiyorum bazen.

Gidip niye adamın aynasını kırıyorsun sen gidip niye adamı öldürürcesine sıkıştırıyorsun.

Caydırıcı ceza olmadıkça herkes kendi hakkını koruma peşinde

Geri
Üst Alt