trafikte yaşamış olduğunuz en tuhaf şey

Bir kere dedemle trafikteydik.
Yeni yapılmış bir yol vardı, ilk defa o yolu kullanıyorduk.
Derken karşımıza ters yönden gelen bir araba çıktı. Dedem kornaya bastı yanlış yön burası diye.
Arkasından bir araba daha geldi karşımıza, dedem yine söylenmeye başladı kornaya asıldı. 10 sn sonra asfaltın üstüne çizilmiş kocaman bir ok vardı... Ve okun ucu bizim ters yönde gittiğimizi söylüyordu... Sanırım aklıma gelen en ilginci buydu

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıl 2011'di galiba üniversite 1'deyim gençlik zamanları atarlıyım biraz :D Bilenler bilir Üsküdar'daki efsane patsocunun arka sokağında geçiyor olaylar.

Neyse yol hakkı tamamen benimken elemanın biri ara sokaktan fırladı caddeye, bende hem frene hem kornaya asıldım tabi. Neyse ki adam durdu çünkü bende Getz var hızlı giderken durmuyor :D Tabi ben geçtim el kol falan yapıyorum manyak mısın gibilerinden.

Adam tabi hemen arka tampona yapıştı. Bende artistlik olsun diye hızlanıp aniden frenliyorum falan adam iyice gerildi. Sonra yolda tümsek var oradan da böyle çok alçak arabam varmış gibi ağır ağır geçiyorum tümsekten neyse bu dayanamadı indi aşağıya. Bir baktım adam tam bir azman yani öyle böyle değil. Ondan başka iki elman daha indi arabadan. Ben tabi hemen gözlükleri çıkardım ne olur ne olmaz diye :D

Adam geldi kapıya bende o kadar artistlik yapmışım mecbur açtım camı... Herif direk asıldı boğazıma bildiğin sıkıyor. Bende şey hayal ediyorum önce bi sözlü olarak atışırız sonra eller kollar konuşur ama öyle olmadı adam direk sarıldı boğazıma. Araba çalışır halde ortam kaçmaya müsait tak bastım gaza gittim aynadan bakıyorum elaman düştü tabi. Herif yılmadı abi rahat 15-20 dk Üsküdar ara sokaklarında kovaladı beni :D Valla o gün nasıl kaçtım nasıl Kuzguncuk sahile ara sokaklardan indim hala bilmiyorum. Trafikte çok fazla şey yapmamak lazım bazıları çok manyak çıkıyor acı tecrübe ile sabit :D

Otostop dedin aklıma geldi.
Ohalin ilan edildiği ilk gün. Bi arkadaşla Baya kuytu ama gelişmekte olan bi beldeye gittik bi abimizi ziyarete. Gece yarısına doğru yola çıktık dönüyoruz bodruma. Uzaktan el eden birileri var. ben bunlari hatun sandım. Dur dedim yazık alalım şunları. (yardım amaçlı)
Meğer değilmiş, 2 tane sap bindi arabaya. Karanlıkta kamufle olmuşlar. Gelirken muhabbet ediyoruz ne iş yaparsın vs. Kilise bekçiliği yapıyorlarmış. Eyimis dedim geçtim.
Bilen bilir bodruma giriş çıkış tektir. Girişe de yıllardır çevirme koyarlar. O gün ekstra güvenlik önlemleri var bi şekilde selam verip geçtik elemanlari merkeze kadar bıraktık.
Sonra bikac gün geçti orda oturan biriyle sohbet ediyoruz. öğrendik ki o civarda kilise yokmuş. Bekçi diye kimi getirdik şehrin göbeğine hala bilmiyorum. İnş birilerine zararları dokunmamistir.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kuytu ama gelişmekte olan beldeye, bir arkadaşla ha?

Anladık biz birader.

18-19 yaşlarındayım.
Disco tarzı bir yerden çıkarken ceketimi emanetçiden almaya gidiyorum. Fiş veriyorlar gidiyorsun fişi veriyorsun ceketini geri veriyorlar.
Neyse fişi verdim ceketi verdiler dışarı çıktım bir giydim ceketin içinde yüzüyorum.
Elimi cebe attım bir baktım anahtarlık. Markasını felan kontrol ettim Mazda yazıyor.
Neyse şeytan dürtüyor yanımdaki arkadaş dürtüyor.
Arabayı otoparkta arayıp bulduk. Bindik tenha bir yere çektim arabayı.
Bir görseniz ceketi ellerimin üzerine çektim parmak izi birakmamak için, arabayı öyle kullanıyorum.
Arabada toz silah felan ne ararsan var.
Başladık arabayı diplemeye. Bildiğimiz ne kadar radar varsa fotoğraf çektiriyoruz tâbi kafalar eğik ve kafalar bir milyon.
Sabaha kadar benzini dipledik. Arabayı orman kenarına bıraktık eve geldik.
Ne geceydi be...

Gscimbom Mobile

Trafikte seyir halinde giderken, öndeki aracın arka penceresinden cama sular gelmeye başladı... Biraz yaklaştım bir baktım arkadaki kadın küçük çocuğunu işetiyormuş... Yohaartık dedim :D

Jandarma trafikte görevli astsubayın belinden silahı alıp dövmüştüm 4 ay içerde yattım
Ha pismanmiyim değilim

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Peugeot 106 gti efsane oldugu seneler. Ne yapip ne edip arabaya 7 kisi bindik. Taksim Besiktas arasinda turluyoruz resmen bela ariyoruz. Icinde iki kisi olan bi sahin pesimize takildi sikistiriyor ani fren yapip tehlike arz ediyor.

Taksim meydana cikan yan tarafta bizi sikistirdilar. Sahinden 2 kisi assagi indi. Bize dogru geliyorlar ama arabanin icini goremiyorlar araba siyah camlar 3 no siyah :)

Biz teker teker arabadan inmeye basladik. Hatta en zayifimiz sunrooftan cikti falan.

Bu cocuklar arabadan biz indikce geri geri adim atmaya basladilar.

Yanindakine diyor ki "lan bu kadar adam nasil sigmis buna " gotum gotum kacmalarini gorseniz suan benim gibi sizde guluyor olurdunuz :D

pro's dont fake

Yari trafikte sayilir benim olay..uzun olacak k. bakmayin..

Gecen ramazan ise gitmedim 1 gun tatil verdim kendime.. benim sipayi da alip marete gidecegim iftara nefis bir tavuk sote yapacagim.. araca bindik benim sipa cok sicak diye vizirdaninca aracin klimayi actim anahtari da cikarip aracin tavanina biraktim cocugu da salincaga koydum.. anahtari uzaklastirirsam durur diye dusundum neyse araba serinledi bindik 5 dk sonra geldim markete.. aractan inecegim anahtar yok arabayi stop ettirince geri de calismiyor kaldm g.t gibi yanimda 2 yasinda cocukla.. sonra yaklasik 4 -5 arkadasi aradim cenabetlik ya telefona kimse bakmadi en son biri dondu cagirdim acil yanima..normalde scmaya arabayla giden usengeclik ustadi ben yaklasik 3-4 km yolu yuruyerek anahtar aradim orucum ve deli gibi sicak.. yok yok sitenin etrafinda komsular da bakti yine yok..

Iftara yakindi artik gitti dedim anahtari servisi aradim kaskom karsilamiyormus 3-4 bin fiyat cektiler..sonra sanayiye gectim yedek anahtarla cektirecegm artik fiyati da uygun verdi 800-900 civariydi tam cekecek makine bozuldu.. soyle bir sikinti var anahtari biri bulursa arabayi goturebilir usta eski anahtarin yazilimini silip yeni yazilimla digerini iptal edecekti.. gectim eve en son polise haber vereyim dedim arkadssin abisi polis bizim alt sitede oturuyor.. cocugu aradim haber veririm dedi ..eleman da bir de ben bakaym diye evden cikiyor sitenin duvarinda kabak gibi benim anahtar onca insan nasil goremedi belki 3 saat aradim adam 30 sn.de buldu... iyi insanlar da varmis biri yolda bulup oraya birakmis demek kiiyi stres yasamistim

Donanimhaberde denk gelmistim finlandiyada sıkilip geri donmek istiyen bir uye vardi aklima o geldi yorumlar efsane
Ekli dosyayı görüntüle 22610

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hahahahah, nitekim doğru. Finliler ve Finlandiya çok sakin bir yer. Özellikle Helsinki dışında yaşıyorsan cidden çok ama çok sıkıcı. Harika bir doğa ve çıldırtan bir sessizlik var. Bizim gibi sıkıntı ve strese alışmış insanların bu sessizliğe ve sakinliğe alışması zor. Ama alıştıktan sonra diğer yerler çekilmez hale geliyor açıkçası. Hayat tek düze devam ediyor. Gündem yok eleştiri yok vs vs. Biz bunlara alışmış insanlarız. İlk zamanlar çok zor oluyor alışmak :D

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt