Trans Yüzücülerin Kadın Kategorisinde Yarışmaları Yasaklandı

Suç işleyince kesilse şeriatçi yobaz derler

O halde bunlar kendilerine şeriati uyguluyor diyebiliriz

Şeriatte ki özgürlükte malumunuz

Şeyini kesene biz zaten istesekte bişey yapamayız zaten daha ne olabilir ki olan olmuş
sence bir insan trans olup olmadığına nasıl karar verir ? bunu hiç düşündün mü

trans olanlar senden hiç birşey istemiyorlar sadece kabullenilmek ve herkes gibi muamele görmek derdindeler.

ayrıca yeni bir olayda değil binlerce yıldır hep varlardı şimdi ise ancak seslerini duyurabiliyorlar.

umarım böyle bir durumla imtihan edilmezsin şevki.

sence bir insan trans olup olmadığına nasıl karar verir ? bunu hiç düşündün mü

trans olanlar senden hiç birşey istemiyorlar sadece kabullenilmek ve herkes gibi muamele görmek derdindeler.

ayrıca yeni bir olayda değil binlerce yıldır hep varlardı şimdi ise ancak seslerini duyurabiliyorlar.

umarım böyle bir durumla imtihan edilmezsin şevki.

Negatif açıdan algılamışşsın ayrıca arada beddua da etmişsin canın sağolsun bugün ki kotamı doldurmam lazımdı zaten iyi geldi

Herkes gibi muamele görüyorlar kardeşim acıtasyon yapıyorsun ve o insanları aşağılıyorsun farkında olmadan ki onlar biz diye bir durum yok

Hepimiz insanız hepimiz ademden olma havvadan doğma canlılarız özümüz de toprak ve su var herkes her canlı bitkiler de dahil buna aynıyız sadece görünümlerimiz farklı

Ben Propagandasını yapanlara,ezilmişlik,altta kalmışlık algısı kasanlara,bilipte bilmemezliğe yatanlara karşıyım sadece bu o insanlara haksızlık

Negatif açıdan algılamışşsın ayrıca arada beddua da etmişsin canın sağolsun bugün ki kotamı doldurmam lazımdı zaten iyi geldi

Herkes gibi muamele görüyorlar kardeşim acıtasyon yapıyorsun ve o insanları aşağılıyorsun farkında olmadan ki onlar biz diye bir durum yok

Hepimiz insanız hepimiz ademden olma havvadan doğma canlılarız özümüz de toprak ve su var herkes her canlı bitkiler de dahil buna aynıyız sadece görünümlerimiz farklı

Ben Propagandasını yapanlara,ezilmişlik,altta kalmışlık algısı kasanlara,bilipte bilmemezliğe yatanlara karşıyım sadece bu o insanlara haksızlık
beddua etmedim dostum
sakın yanlış anlama, asla bir transın avukatı olmak istemem, en fazla huylandığım şeydir.

havvadan doğsa ne farkeder ki bunlar yalnızca kendilerini düşünen bir kitle. Tanrı Adem yerine Havva ile böyle bir trans yollasaydı yaşam asla varolmazdı

Geri
Üst Alt