Transfer bütçemiz 5 milyon TL

Cevap: Transfer bütçemiz 5 milyon TL

Rijkaard çıkıp kadrom çok kötü diyecek,orta sahaya en az 2 tane sağlam oyuncu gerektiğini 5 yaşındaki çocuk bile bilecek,yeni stadyuma geçerken imkanlar elverdiğince bir rüya kadro kurulmak istenecek ve transfer bütçesi 5 milyon TL olacak öyle mi?Mehmet Helvacı milleti yemlemiş resmen.Bazıları da afiyetle yemiş.Öyle saçma şey mi olur Allah aşkına.Hele ki oyuncuların maaşının 6 aydır ödenmediği söylenmiş.Lütfen birisi çıkıp bunun dayanağını açıklayabilir mi?Bir de açıklamışken 6 aydır maaş alamayan futbolcular nasıl oluyor da çıtlarını bile çıkarmıyorlar zahmet edin de bunu açıklayın.

Sırf dikkat çekmek için yorum yapanlar var burada

resme bak konuyuda uzatma bence. Ardaya sallayan ben kaptan olamaz diyen de ben, bunu duyunca 180 derece donen de ben tamammi

tatmin oldunmu?

bu konuyu uzatip medyaya malzeme cikmasini istemiyoruz sanirim dimi

resme bak konuyuda uzatma bence. Ardaya sallayan ben kaptan olamaz diyen de ben, bunu duyunca 180 derece donen de ben tamammi

tatmin oldunmu?

bu konuyu uzatip medyaya malzeme cikmasini istemiyoruz sanirim dimi

Pardon da abi bu yazdıklarının benimle ne ilgisi var anlayamadım:) Ben 6 aydır futbolcuların maaş alamaması iddiasını sorguluyorum,Arda'yla ilgili düşüncelerin benim umrumda değil ki?Sen beni başkasıyla karıştırdın ve başka bir meseleyi konuştuğumu sandın.Önceki yazdıklarımı bir daha oku istersen

Pardon da abi bu yazdıklarının benimle ne ilgisi var anlayamadım:) Ben 6 aydır futbolcuların maaş alamaması iddiasını sorguluyorum,Arda'yla ilgili düşüncelerin benim umrumda değil ki?Sen beni başkasıyla karıştırdın ve başka bir meseleyi konuştuğumu sandın.Önceki yazdıklarımı bir daha oku istersen

Ertugcum 6 aydir para alamiyorlar diyen benim:)

Ertugcum 6 aydir para alamiyorlar diyen benim:)

Tamam işte ben de o iddianın kaynağını soruyorum:) Para alamıyor olsalar isyan çıkar be abi,hele ki yabancı oyuncular çeker giderler öyle değil mi?

Tamam işte ben de o iddianın kaynağını soruyorum:) Para alamıyor olsalar isyan çıkar be abi,hele ki yabancı oyuncular çeker giderler öyle değil mi?

ok iste bende sana diyorumki, arda kaptanlik yapamaiyor diyen bende 180 derece dondum diyorum kaynak icinde resme bak diyorum:)

daha nasil anlatayim kardesim:)

neyse mesai biter eve gideriz iyi sohbetler

bu takımın tek gercek yıldızının keita olduğunun farkında olmayan taraftar yönetim ve herkeze teessüf......

Peki tamamdır:b5:

Beklentileri düşük tutmak için yapılmış bir açıklamadır bu. Hemen panik yapmayın. :)

Öncelikle haberin doğruluğuna inanmıyorum ama eğer doğruysa;

- Bu yıl öncelikli hedefimizin şampiyonluk olduğu aşikar ve açıkçası bu yıl olmak zorundayız... Eğer geçen sezon olsaydık şu an durumlar çok farklı olabilirdi..

- Amacımız bireysel oyunculardan ziyade takım oyuncusu almak olacak yani bir nevi günü kurtaracağız..

- Yine taksitli ödeme planlarıyla transfer yapmaya çalışacağız ve bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceğiz..

- Elano ve Servet'e teklif geldiği zaman iyi paraya satıp bir ya da iki tane beklentilerimizi karşılayacak oyuncular alacağız..

Böyle bir plan var demektir eğer haber doğruysa ancak diğer yönden bakarsak eğer;

3 yıldır güzel bir yapılanma içerisindeyiz ve makul fiyatlara üst düzey adamlar alıyoruz.. Peki bu yıl da bir 15 milyon euro ayırsak Servet ve Elano'dan gelen parayla bu 25-30 milyon eurolara çıksa ve eksik olan bölgelerimize ( Defansif ortasaha, Box to box ve sol forvet, kaleci) bu yöndeki eksiklerimizi tamamıyla giderecek adamlar alsak yanlarına da rotasyon için kaliteli Türk oyuncular alsak ve kendimize güvensek çok mu büyük bir kumar oynamış oluruz? Önemli olan nokta bu.. Bence risk almak zorundayız paradan kaçıp da bu yıl da şampiyon olamazsak hele ki Fener şampiyon olursa mali açıdan iyice üstünlük sağlarlar.. Zaten bizi bu yıl Tv geliri, şampiyonlar ligi, store, stat durumlarında geçtiler.. Tek üstünlüğümüz sponsor konusunda o da çok yüksek bir meblağ değil.. Umarım akıllı adımlar atarız...

5 milyonla ne yapıcazki. İnamoto = 2.5, Petre = 2.5 Para bitti. :D

Böylece orta saha sorunuda çözmüş olduk.

5 Milyon'a beni alsınlar çok faydalı olurum.İnamoto gibi yürek var bende. :)

bizde transfer önerilerinde rolfes,trochowski,palombo,bodmer vb. elemanları tartışıp duruyoruz.

Helvacı 5 milyon tl den bahsediyor. Geçen sene nasıl bir planlama yapmış bu yönetim çok merak ettim.

Herşey varsayımlar üzerine kurulmuş demekki. Şampiyonlar ligi kesin zannettiler herhalde.

En büyüğünü alacağız..

rijinin de eline jo,gio,elano,keita gibi isimler verilmişti bunu da unutmayalım

Ne kadar bu isimler çok büyük olsa da, oynadıkları futbol da önemlidir. Onlar adam gibi oynamazsa, neylesin teknik adam? Jo'yu hele hiç konuşmak istemiyorum. Elano da hırslı oynamadı, sakatlanmaktan korktu. Gio ve Keita bu dediklerimin haricindeler. Keita tam anlamıyla estirdi. Gio ise takıma ısınamadı. Herkes biliyor, kimse Gio'ya pas atmadı.

Geri
Üst Alt