İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Transfer bütçemiz 5 milyon TL
Bozdurup bozdurup harcayalım...=)
Bozdurup bozdurup harcayalım...=)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard çıkıp kadrom çok kötü diyecek,orta sahaya en az 2 tane sağlam oyuncu gerektiğini 5 yaşındaki çocuk bile bilecek,yeni stadyuma geçerken imkanlar elverdiğince bir rüya kadro kurulmak istenecek ve transfer bütçesi 5 milyon TL olacak öyle mi?Mehmet Helvacı milleti yemlemiş resmen.Bazıları da afiyetle yemiş.Öyle saçma şey mi olur Allah aşkına.Hele ki oyuncuların maaşının 6 aydır ödenmediği söylenmiş.Lütfen birisi çıkıp bunun dayanağını açıklayabilir mi?Bir de açıklamışken 6 aydır maaş alamayan futbolcular nasıl oluyor da çıtlarını bile çıkarmıyorlar zahmet edin de bunu açıklayın.
Sırf dikkat çekmek için yorum yapanlar var burada
Para olunca ne yapıyorlarsa sanki!
resme bak konuyuda uzatma bence. Ardaya sallayan ben kaptan olamaz diyen de ben, bunu duyunca 180 derece donen de ben tamammi
tatmin oldunmu?
bu konuyu uzatip medyaya malzeme cikmasini istemiyoruz sanirim dimi
Pardon da abi bu yazdıklarının benimle ne ilgisi var anlayamadımBen 6 aydır futbolcuların maaş alamaması iddiasını sorguluyorum,Arda'yla ilgili düşüncelerin benim umrumda değil ki?Sen beni başkasıyla karıştırdın ve başka bir meseleyi konuştuğumu sandın.Önceki yazdıklarımı bir daha oku istersen
Ertugcum 6 aydir para alamiyorlar diyen benim![]()
Tamam işte ben de o iddianın kaynağını soruyorumPara alamıyor olsalar isyan çıkar be abi,hele ki yabancı oyuncular çeker giderler öyle değil mi?
Ne 5 milyonmuş![]()

rijinin de eline jo,gio,elano,keita gibi isimler verilmişti bunu da unutmayalım