Transfer Dönemi Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir?

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Transfer dönemi yarın sona eriyor. Artık transferi kapatıyoruz. Transferlerimizi nasıl buldunuz? Sizi tatmin etti mi? Sezondan beklentileriniz nelerdir? En beğendiğiniz transfer hangisi? Dönemi 10 üzerinden puanlayınız?

Transferlerimiz:

Abdülkerim Bardakçı: 2,80 milyon €
Fredrik Midtsjo: 3,50 milyon €
Sergio Oliveira: 3,00 milyon €
Leo Dubois: 2,50 milyon €
Kazımcan Karataş: 20 milyon TL
Yusuf Demir: 6 milyon €
Lucas Torreira: 6 Milyon €
Mathias Ross: 2,5 milyon € (bonuslarla) ?
Haris Seferovic: 1 milyon € (kiralık)
Dries Mertens: bedelsiz
Mauro Icardi: bedelsiz (kiralık)
Milot Rashica: bedelsiz (kiralık)
Juan Mata: bedelsiz

beklentiden daha tatmin edici oldu diyebilirim. Yapılan trasnferlerin sayısı vs değil

Oyunda dinamiğiz, ileriden geri dönen dönerken pres ile top kapıyor ..
Göbekten top götürüyoruz..
ÜRETİCİLİK henüz oturmamış/olmamasına rağmen olacak hissi iyi kötü oluyor.

Yaş maş takılmamak lazım şampiyon yapacak insanlar formamızı giyecek - gerisini olunca düşünürüz

Transferler açıkçası beklentimin üzerinde gerçekleşti. Yeterince de tatmin oldum bu kadarını beklemiyordum.

Artık işler Okan hocada, sabırlık bir durumda kalmadı bunca harcanan paradan ve alınan yıldız oyunculardan sonra. Çatır çatır oynayıp, galibiyetleri almak gerekiyor. En beğendiğim transfer tartışmasız Torreira, lig içinde de uzun yıllar sonra yapılmış en iyi, en hesaplı, en kaliteli transferlerden biri diyebilirim gönül rahatlığıyla. Kaliteye ek olarak karakterli futbolcular transfer ettiğimiz içinde ayrıca mutluyum.

Bu transfer dönemine puan vermek gerekirse 9,9/10 veririm.

Adama Traore içimde bir ukte olarak kalacak ama malesef..

Toplam 25 milyon Euro harcamışız bonservislere, Marcao'dan 15 milyon Euro geldi dersek 10 milyon Euro'ya 12 oyuncu almışız büyük başarı bence

Bir de maaşlara bakarsak feghouli, Babel ve diagne maaşlarinin toplamına oynayacaklar

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük oranda tatmin edici bir dönemdi. Sezondan beklentim dominant bir oyunla gelen şampiyonluk. En beğendiğim transfer açık ara Torreira. Yaz dönemine ortalama puanım 8.3/10.
  • Abdülkerim Bardakçı: 8.2
  • Fredrik Midtsjo: 8.8
  • Sergio Oliveira: 9.2
  • Leo Dubois: 8
  • Kazımcan Karataş: 7
  • Yusuf Demir: 7.2
  • Lucas Torreira: 10
  • Mathias Ross: 8.5
  • Haris Seferovic: 7.7
  • Dries Mertens: 9.5
  • Mauro Icardi: 8
  • Milot Rashica: 8
  • Juan Mata: 7.5
Gelenler büyük oranda tatmin etse de gidenlerde daha iyi işler yapılabilirdi. Bir de gelinen son noktada Icardi ve Rashica iyi çıkmak zorundalar, yoksa sezon çok sancılı geçecek. Sol beki de biraz eksik buluyorum takımın kalanına kıyasla, hele ki Omar Campos direkten döndüğü için. Son olarak seneye yazın yine büyük bir operasyon gerekecek, bu seneki kadar büyük olmasa da. Kulübün maddi durumu buna izin verecek mi pek emin değilim.

Beni şahsen en çok heyecanlandıran transferler Yusuf ve Mathias oldu. Sadece yıldız isimlere yönelmememize sevindim. Günü kurtarmayı hedeflerken geleceği de inşa etmek önemli.

Müsterih olundu off
Tatmin olundu on.
Erden Timur effect.

Önceki senelere göre kıyaslarsak çok iyi bir dönem geçirdik. Bu kadro şampiyon olur.

Gayet başarılı bir transfer dönemi oldu 8/10 .. Mata işi canımi sıksa da onun üstünden dursun başkanı gömecek değilim. Bir de yukarıda biri de yazmış sefer yerine umut bozok olsa mükemmel olurmuş bizim için ..

Harikulade bir transfer dönemi yaşadık.

Umarım faydaları da harikulade olur. Şampiyon olmamız şart.

8/10 veririm kafadan.Olivieranın sözleşmesinin 4 yıl olması,Abdülkerim dışında direk katkı verecek yerli transferi yapılmaması ve son Mata işi eksi yönleriydi diğer konularda tatmin oldum açıkcası.

Geri
Üst Alt