Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

7 puan, puan kırdığım yerler yedek yerli kaleci ve orta saha Uefa kadrosuna yetişmeliydi. Diagne'yi 6-7 civarına satabilmeliydik. Bunlardan 1'er puan kırdım.

gustavo avrupa kadrosuna yazilabilseydi ve gedson alabilseydik 10du ama yine de bence 9luk bir transfer donemi oldu

Babel-Feghouli ve Diagne de gitseydi 10'u basardım. Neyse seneye sadece Diagne kalıyor bu tayfadan, o da şimdiki gibi giderse zaten sevdirir kendini.

Ortasahaya bir adam ve bir yerli kaleci alınsaydı ve şu baş belaları gönderilseydi 10 verirdim. 8 verdim.

8 puan verdim.

-Babel-Yedlin-Omar hala duruyor.
-Yedek kalecimiz yok
-Orta sahaya gelen cocugu Avrupa'da oynatamiyoruz
-Fatih Öztürk ve Arda Turan hala duruyor
-Emre Tasdemir ve Emre Akbaba ile alakasiz bir sekilde sözlesme uzatildi.
-Ömer, Alpaslan ve Aytac'a 3 sene yerine 2 sene imzalatmak lazimdi

Yeni gelen transferlerin yas ortalamasi, bonservis bedelleri ve yillik ücretleri sevindirdi
Diagne ve Feghouli'yi gönderemezdik bu saatten sonra.

Devre arasi eski yönetimden kalan artiklari gönderip 1 sag bek, 1 kaleci ve 1 orta saha daha alabilirsek 8 puandan 10 puana cikarim.

6.5

genç oyuncuya dönmemiz güzeldi ama eksikler kaldı. geçen seneye göre daha alternatifli bir kadromuz oldu. bek bölgesi gözle görülür iyileştirildi ama kalan yerlerde geçen seneye göre kat kat iyiyiz diyemiyorum. defans-kalede yerli alternatif yok. dos pozisyonu şüpheli. gedson'un eksikliğini ne kadar yaşayacağız zaman gösterecek.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Puanlamayi pek dogru bulmuyorum Ama kisa bir özet ile bazi noktalari yazalim

Psv macina rezalet bir kadro ile cikmamizin sebebi yönetim’di ve ilk dönem verilen sözler tutulmayacak diye elestiriler oldu dogal olarak

Ama daha sonraki sürecte özelikle benim sahsen hayal ettigim bir transfer dönemi oldu

Transfer politikasi olarak genc ve potansiyel isimleri kovaladik ve oyuncularla düsük maasli sözlesmeler yaptik

Avrupa takimlarindan sadece futbol olarak degil yillardir transfer politikasi olarak ta uzaktaydik Ama bu dönem inanilmaz basarili isler yapti yönetim ve asla bu politika dan taviz vermediler oyuncunun ismi ne olursa olsun veya taraftar ne derse desin

Bu yuzden yönetim’i kutluyorum

Bundan sonrasi ise Fatih hoca’ya yazacak,insallah basarili oluruz

7 puan verdim,uefa kupasına ortasaha yetişmemesi ve düşük umuta ragmen gedsonun kovalanması büyük eksi

ayrıca fatih hocanın yanıtlaması gereken ama yine yanıtsız kalacak sorular var muhammed sürecini açıklaması gerek

ortasaha 2 yıldır en önemli sorunken neden alakasız bölgelere öncelık verildi

yardımcı konusunu açıklaması lazım

ve en önemlisi tutmamasına ragmen pas oyunu sacmalıgına neden devam ediyor açıklaması lazım

Sonuç: 6-7

Aslında 6, ama vizyoner gençleşme operasyonundan dolayı 7

10 niye olmadı?

- XXL Maaşçılari YİNE satmadık
- DOS Avrupa'da yok / Zamanlama
- Gedson olayı
- Kanat gelmedi
- Rekabet sağlayacak (türk) GK gelmedi
- Santrafor Revizyonu yapamadık
- Kaliteli Türk alamadık Halil hariç

Sonuç: 6-7

Aslında 6, ama vizyoner gençleşme operasyonundan dolayı 7

10 niye olmadı?

- XXL Maaşçılari YİNE satmadık
- DOS Avrupa'da yok / Zamanlama
- Gedson olayı
- Kanat gelmedi
- Rekabet sağlayacak (türk) GK gelmedi
- Santrafor Revizyonu yapamadık
- Kaliteli Türk alamadık Halil hariç
Her şey zamanla. Tek transfer dönemine göre gayet iyi bir giriş oldu.

9/10. Zihniyet değişimini önemsiyorum. Eksikler elbet var. Gönderilemeyenler, gelemeyen Gedson vs. Ama bu bir süreç. Önümüzdeki sezon tamamlanır kabuk değişimi. Sonrasında da hep üzerine koyarak gideriz. Geleceğe umutla bakmak için baya bir sebebimiz var.

Gelenler 9 gitmeyenler 3 oldu paun olarak :)

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşük bonservis ve yüksek maaştan düşük maaş yüksek bonservise geçiş yaptık. çok doğru oldu.

8'i falan hak edecek bir donem gecirmedik, maksimum 6 eder. Bir kere evlatlara sozlesme uzatmak bastan puan kirdi. Transferde genc yabancilara yonelmemiz oldukca pozitif bir hava estirdi. Potansiyelli bir ekip kurduk. Fakat oyuncu gonderme konusunda yine yetersiz kaldik.Yinede eskiye gore iyi is cikardik. Tek cekincem bu kadronun sistemsizligin kurbani olmasi.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt