Transfer kapandı mı ?

Cevap: Transfer kapandı

Kapandı falan demedi.Her an herşey olabilir dedi.Bekleyip göreceğiz.

Kapandı dıyen Adnan Polat degil Kırcaydı:007::007:

arkadaşlar sakin ya anlamadınız mı hala, Haldun Üstünel başkana dahi söylemiyo transferleri başkan da transfer yok sanıyor:D:D

şaka bir yana eğer dün Haldun Üstünel'i bugünde rijkaardı dinlediyseniz 1-2 transfer daha olabileceğinin sinyallerini verdiler.

belli ki başkan hedef şaşırtmak istiyor. ama bir de şöyle bir durum daha var. "teknik heyette transfer istemiyor" dedi. ardından da "ama iyi bir oyuncu getirirseniz kim hayır der." dedi. yani bir sürpriz daha olabilir..:007::007:

haydiii yorum yazarken son dakika geçti NTVspor... owen manU ile anlaşmışş.. hadi hayırlısı..:f68.gif:

Oğuz endişen yersiz :)

kağıt üzerinde değil futbol, kaliteli bir ilk 18i var Galatasarayın, 3 büyüklerin birbirlerine göre ne artısı var ne eksisi, hepsinin kadrosu gerçekten çok kaliteli, en azından ben böyle düşünüyorum...

Bunun dışında Sivasda 3 büyüklerin kalitesine ayak uydurmaya çalışıyor..Bir defans daha almışlar yeni..

Bursa, Trabzon, Es-es , Antep, Gençler, Ankaragücü, Denizlspor hatta Antalyaspor da tehlikeli takımlar..

bu sene hiç görmediğim kadar kaliteli bir lig izleyeceğim gibi..

Keşke Kasımpaşa ve Diyarbakır olmasaydı diyorum en zayıf halkalar..

Bir kasımpaşalı olarak halka sıfatını kabul etmiyorum :D şaka maka bu sene kasımpaşadan nasıl çıkacak takımlar görürsünüz. semt olarak teyakkuz halindeyiz :007:

Eğer bu sene şampiyon olamazsak tek sebebi;Rıjkaard'ın oyun sistemini oturtması için geçen zaman olucaktır.Biz şu an Avrupanın sayılı kadrolarından birine sahibiz.Kesinlikle kadro kalitemizin Şampiyonlar liginde 2.torba takımlar kadar olduğunu düşünüyorum.Ama diyeceksiniz;Kiev'de,Shaktar'da bizdeki gibi kadro yok nasıl bizden başarılı oluyorlar?Oysaki cevap çok basit;''takım oyunu''.Evet tüm olay burda bitiyor.Ve şimdi takım oyununu Liverpool ve Manchester United'dan sonra en iyi oynayan takımın yaratıcısı bizim başımızda.Az kaldı.Geliyor güzel günler.

Bey ler ben anladım. Haldun Abinin numarası bu. Eskiden transferleri sadece başkan F.R ve Haldun Abi biliyordu Artık başkanda bilmiyor :D Haldun abi onada söylememiş:D

:D:D

Ne bekliyordunuz ki arkadaşlar başkan çıkıp şunlarla görüşüyoruz bilmemne 2 isim daha var mı diycekti.

Transfer olacaktır kanımca olmasa neden ısrarla süprizler olabilir dedi.

Gerçeği söyleseydi basında 2000 tane isim çıkardı..

Yine hiç beklenmeyen zamanda paat açıklıycaklar ve kaliteli bir isim olucak

Hoca alabiliriz diyor Haldun abi Galatasaraya yakısan transferleri bütçemiz doğrultusunda yapacağız diyor biten tek şey fenevin işinin bittiğidir. Rahat olun Lincolnde gitti bundan iyi transfermi olur :D:D:D:D:D

Arkadaşlar Shaktar ve Kiev'in yaptığı transferlere bir bakın isterseniz, sen bir defa Keita - Kewell - Baros gibi adamlar alıyorsan, adamlar bunlardan sürüsüne bereket alıyor, hele Shaktar Brezilya'nın en klas adamlarını bastırıp parasını topluyor.

Ayrıca Diyarbakır, Eskişehir, Kasımpaşa, Manisa gibi takımlar kesinlikle yabana atılmamalı. Eskişehir 6 puan aldı geçen sene GS'den, Ümit - Youla hattı var bu sene de, Kasımpaşa Kalli devrini bitiren bir takım oldu evelki sene. Diyarbakır Fener'in belalısı. :D Adriano ile Diallo'yu almışlar bugün de.

Benim tahminim Rijkaard, Arda' dan Iniesta, Linderoth' tan da Xavi yaratacak. Yani yaratmak demeyelim ama böyle bir düşünce var. Topal, Barış, Sarp ise birbirinin yedeği olacak. Ayhan' da sanırım Tobi ile değişerek oynayacak. Sağbekte şu an 3 isim var. Uğur, Sabri ve Serkan Kurtuluş. Bu üçü değerlendirilecek.

Lincoln satılacak ve yerine bir oyuncu alınacak.. Zaten Haldun Üstünel de dedi çalışmalarımız sürüyor.. Daha önce de 2 oyuncuyla anlaştık demişti.. Bence bir transfer daha olur..

Bence transfer olursa Baros'a yedek alınır.Diğer yerlerimiz baya kaliteli ve alternatifli.

süpriz laFI VARSA o iş alır tanıyamdınız mı daha:) üstünel konuşmuyo sessizlik oldu:)

Lincoln olmayacaksa yerine kesinlikle bir orta saha alınır ama iki yönlü bir oyuncu olur..

Ayrıca dikkatinizi çekerim, kesin bir şey söylemedi başkan, açık kapı bıraktı.. Bence yine medyayı oyalamaya yönelik açıklamalar yapılmış..

Geri
Üst Alt