Transfer kapandı mı ?

Cevap: Transfer kapandı

kesinlikle en az bir transfer daha olacak..başkanın kıs kıs gülmesini,ali kırca'nın lafını kesmesini görmediniz mi?

Melih abi birazdan blog'unda bu gelecek der..Yine oltaya gelirsiniz !!!

Dedigim gibi tatili yapın...Bosuna kafa yormayın..Ters köşe olursunuz..

Melih Abi, hiçbir zaman isim vermedi yabancı transfer konusunda.. Yerli transferde de herkesin bildiklerini söyledi zaten.. Okumadan etmeden yorum yapıyorsunuz ayıptır..

tamam baskan transfer kapandı diyor ama bugün basın toplantısı yapan teknik direktörümüz Rijkaard ne diyor baktınız mı ? özellikle kalın harfle belirtiyorum bence 2 tane transfer yapılacak diyorum

Rijkaard ellerinde çok kaliteli bir kadronun olduğunu ifade ederek, “Şu anki kadroya baktığımız ben bu kalitenin takımımızda olduğunu biliyorum. Elimizdeki futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerini arttırırsak, aramıza katılacak bir iki futbolcuyla çok iyi yerlere geleceğiz" dedi.

kaynak:https://www.webaslan.com/haber/33121/lincoln-icin-neler-soyledi/?ref=ABM4

Melih Abi, hiçbir zaman isim vermedi yabancı transfer konusunda.. Yerli transferde de herkesin bildiklerini söyledi zaten.. Okumadan etmeden yorum yapıyorsunuz ayıptır..
İsim vermedi ama şu ligden gelecek diyor..Schuster gelecek diye çok ısrar etmişdi..Neden Rijkaardı kimse söylemedi..Bloglara bu kadar itibar etmeyin..2 ay öncesine kadar giriyormuydunuz..Aceto. ise her zaman biliniyordu..

Transfere hiç kafa yormuyorum..Nasıl osla ters köşe olunur..

Başkan zaten Sürpriz olabilir dedi..

tamam baskan transfer kapandı diyor ama bugün basın toplantısı yapan teknik direktörümüz Rijkaard ne diyor baktınız mı ? özellikle kalın harfle belirtiyorum bence 2 tane transfer yapılacak diyorum

Rijkaard ellerinde çok kaliteli bir kadronun olduğunu ifade ederek, “Şu anki kadroya baktığımız ben bu kalitenin takımımızda olduğunu biliyorum. Elimizdeki futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerini arttırırsak, aramıza katılacak bir iki futbolcuyla çok iyi yerlere geleceğiz" dedi.

kaynak:https://www.webaslan.com/haber/33121/lincoln-icin-neler-soyledi/?ref=ABM4

bu katılacak oyunculardan birisi keita'dır zaten.

Karamsarlık tacirlerine tek bir lafım vardır:

In Rijkaard & Neeskens & Galatasaray we trust...

B_9a213d2abc29558c57319b00572f9d32.jpg

B_06f1ee83632e84d9748e294988421db1.jpg

1 tane orta saha veya sağ bek mutlaka alınacak...

en büyük transferimiz teknik heyettir. o yüzden kim gelirse gelsin hiç bişey söylemem bu arada başkan stadı gelecek yıl ağustos da bitecek dedi sizce biter mi ?

İsim vermedi ama şu ligden gelecek diyor..Schuster gelecek diye çok ısrar etmişdi..Neden Rijkaardı kimse söylemedi..Bloglara bu kadar itibar etmeyin..2 ay öncesine kadar giriyormuydunuz..Aceto. ise her zaman biliniyordu..

Transfere hiç kafa yormuyorum..Nasıl osla ters köşe olunur..

Başkan zaten Sürpriz olabilir dedi..

En azından görüşmelerin olduğu ülkeleri biliyor ve bizimle paylaşıyor.. Ama haklısın bu transfer konusunda kimseye itibar edilmez, herkesin ağzında başka bir isim oluyor, ama yine de içlerinden biri dahi tutturamıyor.. Fakat ben Melih abiyi biraz daha güvenilir buluyorum, tabi herkesin düşüncesi kendine..

Belki de Rijkaard Kewell ile Keita´dan bahsediyordur?:confused:

Ama ben yine de 1 den fazla transferin olacagini düsünüyorum..

Olmazsa da canimiz sagolsun..En önemlisi Rijkaard var..

Leo Franco,Kewell,Baros,Keita,Linderoth,Nonda,Arda,Topal,Hakan Balta,Servet,Gökhan,Güngör,E. Asik,Ayhan,Baris vs...

Acayip bir kadromuz var zaten..Gelecek olan olursa sevindirir tabi...

Bu sene cok farkli olacak umarim...Olumsuzluklar basimiza gelmez insallah

hasan renktas cok kesin diyorsun sanki baskan sensin.. herkes baska anlıyor sen baska..

Bence transfer olacak 1 tane daha hadi hayırlısı.

Ben bu saatten sonra sadece Lucas Neill olabilir diyorum. Orta saha alacağımızı sanmıyorum.

arkadaslar 2 senede 15 mac oynayamayan (oynarsa kalitesinden şüphemiz yok) Linderoth'a

elinden geleni yapan ama formsuz oldugunda bize sac bas yolduran Barosa ve alternatifi bir tank agırlıgında olan Nonda'ya güvenmemeliyiz güvenemeyizzz !!!

Yönetim gecen seneden gerekli dersi cıkarmıstır diye umuyorum

Ben bu saatten sonra sadece Lucas Neill olabilir diyorum. Orta saha alacağımızı sanmıyorum.

Bence Lucas Neill'i unutalım derim arkadaslar Westham tekrar sözlesme imzalamak istiyormus ve Westham Menajeri Gianfranco Zola'da Neill'i kadroda görmek istediğini açıkladı. Neill'in istediği parayı vereceklermiş

arkadaslar 2 senede 15 mac oynayamayan (oynarsa kalitesinden şüphemiz yok) Linderoth'a

elinden geleni yapan ama formsuz oldugunda bize sac bas yolduran Barosa ve alternatifi bir tank agırlıgında olan Nonda'ya güvenmemeliyiz güvenemeyizzz !!!

Yönetim gecen seneden gerekli dersi cıkarmıstır diye umuyorum

Bu konuda hemfikiriz.. Baros'un yedeği olduğunu düşünmüyorum..

Geri
Üst Alt