Transfer kapandı mı ?

Cevap: Transfer kapandı

Bence Lucas Neill'i unutalım derim arkadaslar Westham tekrar sözlesme imzalamak istiyormus ve Westham Menajeri Gianfranco Zola'da Neill'i kadroda görmek istediğini açıkladı. Neill'in istediği parayı vereceklermiş

geçmiş olsun o zaman,taş gibi adamı elimizden kaçırdık.neyse artık bir orta saha transferi ile bitiririz dönemi...

Neill elden kaçırdık diye üzülünecek futbolcu değil yahu.Rahat olun.

Transferin kapandigina kesinlikle inanmiyorum. En az 2 transfer daha yapilir, 1'i yabanci olmaz üzere.

Arkadaşlar Elimizde forvet oyuncusu yok Baros'tan başka Allah Korusun Baros sakatlanınca ne olacak? Şimdi diyeceksiniz Keita oynar. Sağ kanat'ta Arda ve Kewell sol kanat'taki verimli olabileceklermi kesinlikle hayır! Bir tane iyi bir forvet kesinlikle şart. Zaten Resmi sitede bile Keita orta saha gözüküyor.

geçmiş olsun o zaman,taş gibi adamı elimizden kaçırdık.neyse artık bir orta saha transferi ile bitiririz dönemi...

bence yönetim servet satılsaydı devreye girecekti Neill için ama servet satılmayınca Neill işi yattı gibi

yalnız gecen Kleve macında seyrettiğim Ugur Ucar maalesef cok ürkekti ki ona kızmıyorum cok agır bir sakatlık atlattı o yuzden normal karsılıyorum ama bence sag bek olayı basımızı agrıtabilir

bence yönetim servet satılsaydı devreye girecekti Neill için ama servet satılmayınca Neill işi yattı gibi

yalnız gecen Kleve macında seyrettiğim Ugur Ucar maalesef cok ürkekti ki ona kızmıyorum cok agır bir sakatlık atlattı o yuzden normal karsılıyorum ama bence sag bek olayı basımızı agrıtabilir

Uğur normal olarak çok ürkek oynuyor.Uğur'un formunu bulması aylar sürer yine Sabri'ye kalmayalım :cool:

Bazen röportajlarda verilen yanıtları iyi yorumlamak lazım. Verilen cevapları herkes kendince yorumlayabilir ama doğru bir şekilde yorumlamak en kesin yöntemdir. Bunun için o anki şartları ve dinamikleri iyi analiz etmek gerekiyor.

Burada şurası eksik, burası eksik, o eksik, bu eksik diye yorum yapanlar var. Ben ise bu eksikleri siz görebiliyorsunuz da Rijkaard ve Neeskens gibi iki üstad mı göremeyecek demiştim. Şuna güvenerek demiştim:

"Frank Rijkaard hangi bölgelere transfer istiyorsunuz şeklinde gelen bir soruyu ise, “Tabii bu birazda takımın içinde kalması gereken bir bilgi. Devamlı yönetimle kontak halindeyiz ve açıklarımızı belirleyerek ilerliyoruz” sözleriyle yanıtladı."

Şimdi bu cümleyi bilip bilmeden ve iyi yorumlamadan bol keseden sallamak, orası eksik yahu, burası eksik, yandık, bittik demek Rijkaard ve Neeskens'ın futbolda aciz olduğunu dolaylı olarak düşünmektir. Dikkatinizi çekerim; "açıklarımızı belirleyerek ilerliyoruz" diyor. Sırf lafta transfer yapmak için transfer demiyor. Açık belirlenir ve ne gerekirse yapılır.

Diğer önemli demece gelince; “Lig uzun bir maraton, gençler çok iyi çalışıyorlar. Milli takım futbolcuları da aramıza katılacak. Performansından çok memnum olduğum genç oyuncular var. Bunlardan bazıları aramızda kalacak” diyor.

Siz bunu nasıl yorumladınız?

Ben aynen şöyle yorumluyorum. Rijkaard sürekli aynı kadro ile oynamayacak. Türkiye Ligi, Fortis ve UEFA Ligi kulvarlarında bir çok maça çıkacağız. Üst üste maçlar oynayacağız. Bu lafı ederek ben rotasyona gideceğim arkadaş diyor. Bu rotasyonu yapabilmek için elde alternatifler olmalı. Ama bu alternatiflerden bazıları genç oyuncular olacaklar. Bazılarından memnun olmuş bile. O bazıları "tamam, biz olduk" demeyip çalışmaya devam edip, üstlerine koymaya çalışırlarsa bu takımda yer bulurlar, bulabilirler. Bu onların elinde. Kadromuzda yer bulacak bir kaç genç oyuncu yeni transfer değil de nedir?

Ha!

Sağlıklı bir dönüş yapabilecek Uğur Uçar ve Linderoth'un yeni bir transfer olacağını tekrarlamama bile gerek yoktur. Bana göre Linderoth çok önemli bir değerdir. Sağlıklı olduğunda çok yararlı olacaktır. Bazı futbolcular sahada hiç görünmezlermiş gibi oynarlar, özellikle ön liberolar. İşte böyle oyuncular takımları için çok yararlı oyuncular. Linderoth böyle bir potansiyele sahip. Umarım sağlıklı dönüş yapabilir.

Biz kadroyu yerden yere vuruyoruz ama futbol cahili Rijkaard ise şöyle diyor:

Rijkaard ellerinde çok kaliteli bir kadronun olduğunu ifade ederek, “Şu anki kadroya baktığımızda ben bu kalitenin takımımızda olduğunu biliyorum. Elimizdeki futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerini arttırırsak, aramıza katılacak bir iki futbolcuyla çok iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Çok kaliteli bir kadro diyor. Bunu Rijkaard diyor. Demek ki gördüğü bir şeyler var. Potansiyel görüyor. Onları yetersiz gören bir adam şu cümleyi kurmazdı:

"İstediğimiz mantaliteye futbolcularımın erişeceğini düşünüyorum."

Şu anki kadroya baktığımda diyor. Yani Keita falan zaten açıklanmıştı. Keita da yukarıdaki cümlede geçen "şu anki kadroya baktığımızda" lafının içeriğinde yer alan bir oyuncu. Bu lafını etmeden önce Keita'yı zaten değerlendirmişti. Kewell da zaten bu kadronun içinde. Şu anda kampta olmamaları bu cümleyi bozmuyor ya da değiştirmiyor. Güncel Galatasaray kadrosudur kastedilen.

Şu cümlesiyle "Elimizdeki futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerini arttırırsak, aramıza katılacak bir iki futbolcuyla çok iyi yerlere geleceğiz." ben elimdeki mevcutları güçlendireceğim, üzerlerine katmalarını sağlayacağım, potansiyellerini arttırmalarını ve performanslarını üst seviyeye çekmeye çalışacağım. Eğer bunu başarırsak, bir iki transferle çok daha iyi yerlerde olacağız diyor.

Bu da bir iki transfer daha beklememiz gerekeceğini belli ediyor. Çünkü oyunculara yükleme yapmak bir iki günde olan bir şey değil.

O yüzden okuduklarımızı iyi anlamak ve yorumlamakta fayda var.

Kendisini şuan kanıtlama çabası ve gayreti içerisinde bulunan, takıma girme arzusu/hedefi içerisinde bütün güçleriyle kampı terleriyle ıslatan Galatasaray futbolcularının, zorluk derecesi oldukça yüksek bir kamp dönemi geçirdiği şu aşamada, Başan Adnan Polat'ın; " Transferlerimiz devam edecektir.." açıklamasını yapması, bu oyuncuların "güvenilmiyoruz.." hissine kapılmalarına ve dolayısıyla morallerinin bozulmasına sebep olabilecek bir açıklama olabilirdi diye değerlendiriyorum. Bu nedenle Sayın Başkan, açıklamalarında son derece titiz davranmıştır. Daha net bir ifadeyle, transferle ilgili açıklamarında Başkan, ne beyaz nede siyah, gri bir fon ortaya koymuştur ki, söylenmesi gerekeni söylemiştir diye düşünüyorum..

Uğur normal olarak çok ürkek oynuyor.Uğur'un formunu bulması aylar sürer yine Sabri'ye kalmayalım :cool:

eger sabriye kalırsak sag bekte teknik ekipten biri ALLAH rızası icin su adama günde 2 saat orta yapmasını ve düzgün tac kullanmasını ögretsin :mad:

Bazen röportajlarda verilen yanıtları iyi yorumlamak lazım. Verilen cevapları herkes kendince yorumlayabilir ama doğru bir şekilde yorumlamak en kesin yöntemdir. Bunun için o anki şartları ve dinamikleri iyi analiz etmek gerekiyor.

Burada şurası eksik, burası eksik, o eksik, bu eksik diye yorum yapanlar var. Ben ise bu eksikleri siz görebiliyorsunuz da Rijkaard ve Neeskens gibi iki üstad mı göremeyecek demiştim. Şuna güvenerek demiştim:

"Frank Rijkaard hangi bölgelere transfer istiyorsunuz şeklinde gelen bir soruyu ise, “Tabii bu birazda takımın içinde kalması gereken bir bilgi. Devamlı yönetimle kontak halindeyiz ve açıklarımızı belirleyerek ilerliyoruz” sözleriyle yanıtladı."

Şimdi bu cümleyi bilip bilmeden ve iyi yorumlamadan bol keseden sallamak, orası eksik yahu, burası eksik, yandık, bittik demek Rijkaard ve Neeskens'ın futbolda aciz olduğunu dolaylı olarak düşünmektir. Dikkatinizi çekerim; "açıklarımızı belirleyerek ilerliyoruz" diyor. Sırf lafta transfer yapmak için transfer demiyor. Açık belirlenir ve ne gerekirse yapılır.

Diğer önemli demece gelince; “Lig uzun bir maraton, gençler çok iyi çalışıyorlar. Milli takım futbolcuları da aramıza katılacak. Performansından çok memnum olduğum genç oyuncular var. Bunlardan bazıları aramızda kalacak” diyor.

Siz bunu nasıl yorumladınız?

Ben aynen şöyle yorumluyorum. Rijkaard sürekli aynı kadro ile oynamayacak. Türkiye Ligi, Fortis ve UEFA Ligi kulvarlarında bir çok maça çıkacağız. Üst üste maçlar oynayacağız. Bu lafı ederek ben rotasyona gideceğim arkadaş diyor. Bu rotasyonu yapabilmek için elde alternatifler olmalı. Ama bu alternatiflerden bazıları genç oyuncular olacaklar. Bazılarından memnun olmuş bile. O bazıları "tamam, biz olduk" demeyip çalışmaya devam edip, üstlerine koymaya çalışırlarsa bu takımda yer bulurlar, bulabilirler. Bu onların elinde. Kadromuzda yer bulacak bir kaç genç oyuncu yeni transfer değil de nedir?

Ha!

Sağlıklı bir dönüş yapabilecek Uğur Uçar ve Linderoth'un yeni bir transfer olacağını tekrarlamama bile gerek yoktur. Bana göre Linderoth çok önemli bir değerdir. Sağlıklı olduğunda çok yararlı olacaktır. Bazı futbolcular sahada hiç görünmezlermiş gibi oynarlar, özellikle ön liberolar. İşte böyle oyuncular takımları için çok yararlı oyuncular. Linderoth böyle bir potansiyele sahip. Umarım sağlıklı dönüş yapabilir.

Biz kadroyu yerden yere vuruyoruz ama futbol cahili Rijkaard ise şöyle diyor:

Rijkaard ellerinde çok kaliteli bir kadronun olduğunu ifade ederek, “Şu anki kadroya baktığımızda ben bu kalitenin takımımızda olduğunu biliyorum. Elimizdeki futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerini arttırırsak, aramıza katılacak bir iki futbolcuyla çok iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Çok kaliteli bir kadro diyor. Bunu Rijkaard diyor. Demek ki gördüğü bir şeyler var. Potansiyel görüyor. Onları yetersiz gören bir adam şu cümleyi kurmazdı:

"İstediğimiz mantaliteye futbolcularımın erişeceğini düşünüyorum."

Şu anki kadroya baktığımda diyor. Yani Keita falan zaten açıklanmıştı. Keita da yukarıdaki cümlede geçen "şu anki kadroya baktığımızda" lafının içeriğinde yer alan bir oyuncu. Bu lafını etmeden önce Keita'yı zaten değerlendirmişti. Kewell da zaten bu kadronun içinde. Şu anda kampta olmamaları bu cümleyi bozmuyor ya da değiştirmiyor. Güncel Galatasaray kadrosudur kastedilen.

Şu cümlesiyle "Elimizdeki futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerini arttırırsak, aramıza katılacak bir iki futbolcuyla çok iyi yerlere geleceğiz." ben elimdeki mevcutları güçlendireceğim, üzerlerine katmalarını sağlayacağım, potansiyellerini arttırmalarını ve performanslarını üst seviyeye çekmeye çalışacağım. Eğer bunu başarırsak, bir iki transferle çok daha iyi yerlerde olacağız diyor.

Bu da bir iki transfer daha beklememiz gerekeceğini belli ediyor. Çünkü oyunculara yükleme yapmak bir iki günde olan bir şey değil.

O yüzden okuduklarımızı iyi anlamak ve yorumlamakta fayda var.

+ 1905 bende bu yorumu cıkartmıştım bence gerekli bölgeye transfer yapılacak hem de 2 tane diyorum

Kesinlike Neill üzülünecek bir futbolcu değil.. :)

Ayrıca bende bazı renktaşlarım gibi transferin bittiğine inanmıyorum,A.Polat gizlilik politikası dolayısıyla yapıyor bunu.Sürpriz olabilir dedi çünkü transfer yaptıklarında "hani olmayacaktı" tarzı tepkilere "sürpriz oldu" diye cevap verecek.. :D :D

Hayat biter,

Transfer bitmez!!! :D :D

Kesinlike Neill üzülünecek bir futbolcu değil.. :)

Ayrıca bende bazı renktaşlarım gibi transferin bittiğine inanmıyorum,A.Polat gizlilik politikası dolayısıyla yapıyor bunu.Sürpriz olabilir dedi çünkü transfer yaptıklarında "hani olmayacaktı" tarzı tepkilere "sürpriz oldu" diye cevap verecek.. :D :D

Hayat biter,

Transfer bitmez!!! :D :D

Kesinlikle katılıyorum :bid:

başkan transfer kapandı dedi ama ali kırca "yani yıldız transfer gelmeyecek" demeden başkan lafını keserek "her an herşey olabilir" dedi... bence bu basında çıkan haberlerin son bulması için bir taktik...

azize misilleme yapacaklar...fenerin yapacağı transferi bekliorlar... ben de erzurumluyum adnan başkan gibi...

bir erzurumlu asla altta kalmaz...

bu lafı da bir yere yazın...

Transfer sezonunun bitmesine aylar var şimdiden bitirdik demek saçmalık olur o yüzden Başkanımız hayat sürprizlerle dolu dedi...

Fatih tekke 4-3-3'te oynarmı arkadaslar ne dersiniz ?

Fatih tekke 4-3-3'te oynarmı arkadaslar ne dersiniz ?

kesinlikle hayır hem bizim oynayacağımız 4 3 3 daha değişik o forvetteki 3lünün sağında keita solunda kewell oynayacak arda orta sahada beyin görevi yapacak ayhan ve memet topalda ön libero oynayıp ayhan daha çok destek verecek ileriye ama o ilerdeki 3lü forvet geri gelmeyecek savunmaya filan :) öle sanırım t.d gibi konuştum ama benim düşüncem bu

Bende transfer olacağı kanaatindeyim rijkaard bir iki arkadaş diyor..

başkan süpriz her an her şey olabilir diyor.

Atilla abi muhteşem yorumlamış üşenmeden sağolsun.. Hem teknik heyetimiz hem yönetimimiz gerekeni yapıcaktır.Haldun Abi kampta olmadığına göre var bir dümen yine

Kimiside fenevin transferleri konuşurken kanımca mehmet topus davul gibi adamdır allah kitap çarpsınki babam yıllar önce aynısını söylemişti kleberson için bir farkları yok bence.

2.si de hurmacı denilen adam sakat yahu sakat adama 6m€ verdiler.Onların paralar her zamanki gibi havaya uçtu..

Lig için kadromuz fazlasıyla yeterli biraz şanslı olursak avrupa ligi içinde yeterli ama transfer olucak kesinlikle.

Herkese iyi akşamlar..Transfer olmadı diye takımı desteklemiycek halimizde olmadığına göre. Biraz sabır Bir Derwall temeli daha atılıyor.Dayanabilirsek Avrupadaki tüm rekorlarımızı kırarız ligi söylemiyorum bile.. Ayrıca transfer olmasa ne olur yıllardır Canaydın sağ olsun 10 seneden sonra kurduğumuz en iyi kadro..

Lincoln satılacak ve yerine bir oyuncu alınacak.. Zaten Haldun Üstünel de dedi çalışmalarımız sürüyor.. Daha önce de 2 oyuncuyla anlaştık demişti.. Bence bir transfer daha olur..

Alan olursa satılır satılmazsa maaşını alır oturur. Bu hoyrat hareketleri yapmayıp sezon açılışında gelseydi Rijkaard'ın 1 numaralı adamı olurdu. Rijkaard Lincoln ile ilgili olarak, “Lincoln ile herhangi bir konuşmam olmadı. Kendisi aramızda değil. Çok iyi bir futbolcu. Doğrusunu söylemem gerekirse niye katılmadığını bilmiyorum” dedi basın toplantısında. Nasıl bir insan kendi kendini böyle harcatır anlamıyorum.

Transfere gelirsek şok bir isim gelmez Alparslan, Volkan kalibresinde 1-2 adam alırız en fazla.

Alan olursa satılır satılmazsa maaşını alır oturur. Bu hoyrat hareketleri yapmayıp sezon açılışında gelseydi Rijkaard'ın 1 numaralı adamı olurdu. Rijkaard Lincoln ile ilgili olarak, “Lincoln ile herhangi bir konuşmam olmadı. Kendisi aramızda değil. Çok iyi bir futbolcu. Doğrusunu söylemem gerekirse niye katılmadığını bilmiyorum” dedi basın toplantısında. Nasıl bir insan kendi kendini böyle harcatır anlamıyorum.

Basit renkdaş cevabın karakter meselesi...

Futbol kuralları içerisinde sahip olması gereken ahlak ve profesyonelliğe sahip olmayan bir insan harcatır. :)

Geri
Üst Alt