Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.150
- 4.933
elerse monaco midtjy falan var rakipFb elerse, seri basi oluyormus üst turda. Anca playoff da zor rakip geliyormjd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elerse monaco midtjy falan var rakipFb elerse, seri basi oluyormus üst turda. Anca playoff da zor rakip geliyormjd
Beinsport fb ile taştaş geçiyor diye yorumladım.
Temizlendikten sonra gelecek olanlar çok mu temiz olacak peki..Fbjknin siyasi ayağı sporda olduğu sürece pahalı hoca ve oyuncu getirmek daha büyük zarar ettirir. Bu siyasi ayak spordan 2023te temizlenene kadar zararı minimuma indirsek kârdır.
.Fbjknin siyasi ayağı sporda olduğu sürece pahalı hoca ve oyuncu getirmek daha büyük zarar ettirir. Bu siyasi ayak spordan 2023te temizlenene kadar zararı minimuma indirsek kârdır.
minibar var mı bunlarda?yeni transferimiz pardon otelimizin odası nasıl olmalı, dursun başgana iletelim
1
![]()
2
![]()
Balkona küçük bir jakuzi eklenmeli gibi bunu başkana iletmek gerekir.yeni transferimiz pardon otelimizin odası nasıl olmalı, dursun başgana iletelim
1
![]()
2
![]()
minibar var mı bunlarda?
Dursun Bey'e taleplerinizi hemen iletiyorum. Gündemimiz yoğun malum otel işleri için uğraşıyoruz.Balkona küçük bir jakuzi eklenmeli gibi bunu başkana iletmek gerekir.
terasta sonsuzluk havuzu yoksa benden pasyeni transferimiz pardon otelimizin odası nasıl olmalı, dursun başgana iletelim
1
![]()
2
![]()
@Kolpa Kemal Kürek seks jakuzisi istiyo bunlarBalkona küçük bir jakuzi eklenmeli gibi bunu başkana iletmek gerekir.
hellou! hirvige?saldır cimbom okey lets go
@Kolpa Kemal Kürek seks jakuzisi istiyo bunlar