Transfer Nöbeti #1 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımım da İsrailli topçu istemem ne kadar iyi olursa olsun Yahudiler paraya tamah eder parasını versen gelir ama kalsın gerek yok

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Celtic geçen yaz bi çocuk almıştı İsrailli. 20 yaşında 4 milyona. Çocuğa ödedikleri maaş baya düşük hatta bize göre komik sayılacak bir miktar üstelik performansı da gayet iyiydi.
Bu işin dinle, mezheple ilgisi yok. Karakterle ilgisi var. Feghouli'ye yıllık 4 kağıdı vermesen gelir miydi premier ligden buraya.

Yine gereksiz isimlerin pesindeyiz. Eksik bolgeleri doldurmak yerine trezeye 4-5 verirler.

Bu kdr sacma sapan yonetilen bizden baska bide febe vardir herhalde

bruma'nın oly performansı fena değil diyenler var. bitiricilik de sıvamış yine.

Yine gereksiz isimlerin pesindeyiz. Eksik bolgeleri doldurmak yerine trezeye 4-5 verirler.

Bu kdr sacma sapan yonetilen bizden baska bide febe vardir herhalde
daha TD belli değilken ben hiç bir habere hala inanmıyorum...

TD fikri olmadanda trasnfer yapmak biraz aptallık

Eriksen diyenler vardı - Man Utd ilgilenmekte imiş yabancı tivitter alıntılarına göre

yabancı hoca kim olursa olsun bu ligte olmaz riski aza düşürmek lazım artık okanı getirip sezon planlaması yapmalıyız

transfer içinse rakipler gbi avrupa yok o yuzden aceleye gerek yok

resmi açıklamayı da yaptılar
giysin giysin yıldızsız formayla trsanfer açıklasınlar daha - resmen bizim 4 5 yıl öncekilerimize sulanıyorlar kanatta ne zamandır Garry rodirgues bruma vs ... patlsın ellerinde ..jesusta patlasın...

tek istemediğim şey net golcü alamasınlar - o işi çözmemeleri lazım

giysin giysin yıldızsız formayla trsanfer açıklasınlar daha - resmen bizim 4 5 yıl öncekilerimize sulanıyorlar kanatta ne zamandır Garry rodirgues bruma vs ... patlsın ellerinde ..jesusta patlasın...

tek istemediğim şey net golcü alamasınlar - o işi çözmemeleri lazım
Jesus Berishayı değerlendirecekmiş golcü transferi şuan için gündemde yokmuş

Jesus Berishayı değerlendirecekmiş golcü transferi şuan için gündemde yokmuş
güzel haber .

daha douğrusu mantık şuda olabilr - ben ortasahadan öyle bir iticemki - ben bile gol atarım kafası... (bizim Gomis'i gol kralı yaptığımız sezon tarzı- gerçi tabi o Gomisle taklacı berishayı karşılaştırmıyorumda - dmeek isteidğimi anlatmak açısıdnan örnekledim)

rizede gg'nin yedeği olmayı tercih eden birisi için pek de üzülmeye gerek yok gibi

Bizimkiler Başakşehir’in lider çıktığı CL grubundan gidiyor. Fonseca , Marco Rose , Okan. İşin komik yanı köşede beklettikleri Okan , süper lig artıklarıyla Roma,Gladbach’lı gruptan lider çıktı diye hatırlıyorum. İlginç.

Bu arada Okan olmayacaksa De Zerbi ve Rose’dansa Fonseca’yı tercih ederim. Eldeki kadrona göre sistem üretir. Berkan-Taylan ortasahasıyla pasa dayalı oyun oynatmaz mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt