Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.607
- 10.369
- 1.688
evet ama kiradaki topcularımızı bir hatırlayalım dedim.Kerem ve muslera disinda hicbiri Galatasaray seviyesinde dğl. Belki boey bir de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ama kiradaki topcularımızı bir hatırlayalım dedim.Kerem ve muslera disinda hicbiri Galatasaray seviyesinde dğl. Belki boey bir de.
O jogo Diego Leite'yi bize yazmış (7m euro)
bir stopere daha 7m verirsek kesicem kendimi
Belmas 100bin euroluk opsiyon koymus, onu kullanmislarne oldu zurnaya satıldı mı?
ne aglıyosun 7 verdin ve bu kötü sezonda kar ederek satabilirsin sıkıntın neO jogo Diego Leite'yi bize yazmış (7m euro)
bir stopere daha 7m verirsek kesicem kendimi
Hadi olm gel artik
Satamadık daha hiç
satsınlar da lafımı geri alayım. stopere 7m verip os almamazlık ederlerse yine birlikte ağlarız yunus abine aglıyosun 7 verdin ve bu kötü sezonda kar ederek satabilirsin sıkıntın ne
taylan görürsem 11'de ben de kendimi bıçaklamayı düşünüyorumsatsınlar da lafımı geri alayım. stopere 7m verip os almamazlık ederlerse yine birlikte ağlarız yunus abi
sana geçen gün sorucaktım unuttum. cenk özkaçar bizde iş yapar mı marcao satıp onu çeksek. lyon'un ucuza salacağını düşünüyorum?taylan görürsem 11'de ben de kendimi bıçaklamayı düşünüyorum
7 olduğunu hiç sanmıyorum tama. 5 den aşağıda değildir de 7 abartı geldi biraz abartıp kaliteli yardımcı isteyenlere klasik ft savunması geliştirmiş gibi geldi.O 7 milyon rakami dogru olabilir. Rose ve 2 yardimcisi beraber 5,8 milyon almis Dortmund'da. Üstüne bir kondisyoner ve kaleci ekleyip, Türkiye'ye geliyor diye biraz ekstra zam eklesek, 7 milyona yaklasan bir rakam isterler herhalde.
yapar çok da mantıklı olur genelde 3'lüde oynadı geçen sezon ama bakalım. fakat ucuza salacağını düşünümüyorum. ama abdulkadir ya da cenk oturan stoperler orayasana geçen gün sorucaktım unuttum. cenk özkaçar bizde iş yapar mı marcao satıp onu çeksek. lyon'un ucuza salacağını düşünüyorum?
100 bin mi? dolandırılmısız. orta sınıf suv fiyatına gitmis cocuk.Belmas 100bin euroluk opsiyon koymus, onu kullanmislar
kerem lyon haberleri çıktığında hypelanmıştım bizimkiler cenki de takasa dahil ederler diye ama haberler kesildi. marcaoyu 14-18 arası okutup cenk+kaanlayapar çok da mantıklı olur genelde 3'lüde oynadı geçen sezon ama bakalım. fakat ucuza salacağını düşünümüyorum. ama abdulkadir ya da cenk oturan stoperler oraya
Sırf taraftar galeyana gelsin diye