Transfer Nöbeti #1 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O jogo Diego Leite'yi bize yazmış (7m euro)
bir stopere daha 7m verirsek kesicem kendimi

Işık, Metehan, Emin ve Yiğit olmak üzere elimizde 4 tane stoper var. Bunlardan birinden bile faydalanamıyorsak altyapıyı açık tutmanın pek bir faydası yok.

Zaman kaybetmenin hiç anlamı yok. Mesela Ali Naci Kaan Ayhan yazdı al gel direk net 11 için müthiş hamle. Kaan-Kerem-Yunus yaparsın bide umut Bozok çekersin 4.Türk biraz piyango olur ama olsun. En azından Berkan-Taylan-Ömer bayram uğraşmazsın

O 7 milyon rakami dogru olabilir. Rose ve 2 yardimcisi beraber 5,8 milyon almis Dortmund'da. Üstüne bir kondisyoner ve kaleci ekleyip, Türkiye'ye geliyor diye biraz ekstra zam eklesek, 7 milyona yaklasan bir rakam isterler herhalde.
7 olduğunu hiç sanmıyorum tama. 5 den aşağıda değildir de 7 abartı geldi biraz abartıp kaliteli yardımcı isteyenlere klasik ft savunması geliştirmiş gibi geldi.

sana geçen gün sorucaktım unuttum. cenk özkaçar bizde iş yapar mı marcao satıp onu çeksek. lyon'un ucuza salacağını düşünüyorum?
yapar çok da mantıklı olur genelde 3'lüde oynadı geçen sezon ama bakalım. fakat ucuza salacağını düşünümüyorum. ama abdulkadir ya da cenk oturan stoperler oraya

yapar çok da mantıklı olur genelde 3'lüde oynadı geçen sezon ama bakalım. fakat ucuza salacağını düşünümüyorum. ama abdulkadir ya da cenk oturan stoperler oraya
kerem lyon haberleri çıktığında hypelanmıştım bizimkiler cenki de takasa dahil ederler diye ama haberler kesildi. marcaoyu 14-18 arası okutup cenk+kaanla
cenk nelsson kaan geri 3lüsünü kurma hayalim var. her gece yatmadan önce bunun için dua ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt