Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fx7C0IqXgAMGqTt

Orhan Uluca Zaniolo bir anomali diyor. Bu boya ve fiziğe rağmen hem teknik hem hızlı bir oyuncu. Form tuttuğunda dünyada çok çeşidi olmayan bir kanat oyuncusuna sahip olduğumuzu fark edeceğiz. Boy, güç, hız, teknik ve sol ayaklı sağ kanat. Robben vari oyuncu. Bence değeri tam anlaşılmadı hâlen. Böyle bir kanat oyuncusu azdır dünyada, form tutarsa ömür boyu kalmasını isteyeceğiz. Hemde bitirici özelliği varken Pulisic le değişilir mi pek sanmam.
Daha geçen gün dedim Zaniolonun arkasından ağlarsınız diye. Bizim taraftar bazı şeyleri önceden goremiyo. Gençleri kazanmak istiyoruz porto modeli filan diyorlar ama sabır yok. Lig başında icardi içinde benzer şeyler konuşuluyordu. Zaniolo büyük topçu olacak. O kumaş var biraz mental sorunları var. Bu çocuk 2 dene daha bizde oynasın istiyorum. Kendini bulunca elimizde benzersiz bir oyuncu olacak. 35 kazan o zamanda birsey olmaz ama sana kupa kazandırır bu çocuk 2 sene bolca başarı sonra yenisine bakacaksın. Bu iş böyle olmalı. Hemen göndermeye çalışanlar var. Büyük aptallık ederiz. Tmm 35 alırsın bunun 20m u kar ne güzel ama hem başarı kazan hem 20m bu daha iyi değil mi

Mou icardiyi istiyormuş herif antipatikleşicek en sevdigim hocaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tammy sakatlanınca olabilir mi diye düşündüm de adamlar bizim verdiğimiz parayı verebilecek durumda değil. Tek oluru Icardi'nin bizi reddedip, mutlaka orada oynamak istemesi olur. Maaş kısmına pek bir şey diyemiyorum, Icardi isterse maaşını 1 yıllığına PSG'ye ödetebilir. Uzun kontrat için orada tutunması lazım.

Nevzat nasil bir soru sormus? Arda gecen sene bize karsi 6 dakika oynamis. Nelssonu onu gecen mayis nerden taniyacak di?

Zaniolo yu bir macta yine yere goge sigdiramiyoruz adam fizikli acik alan buldumu cok etkili hizlanmasi muazzam topada iyi vuruyor ama dar alanda okadar etkili degil bence muazzam bir top teknigi filan yok bizde cogu maci kapali defansa oynuyoruz

Zaniolo avrupa maclarinda zorluk seviyesi yuksek acik alanda oynanan her macta super oynar kapanan takimlara karsi yoklari oynar o yuzden satalim cocugu 30 milyona gitsin yoluna
Onun icin calimi, sutu olan 10 numara alinmali. Ismi gecenlerden Blas'in sutunu bilmiyorum ama calim becerisi cok iyi gibi

Bu fabrizio bizimle ilgili neden twit atmıyor darlayalım

İcardiye 15 m verilse bile razıyım bonservis olarak senelikte 4 milyon yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt