Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Maria elzem değil açıkçası Rashica'yı tercih ederim çünkü hem genç hemde takımın mücadele gücünü yukarıya çıkarıyor. Di Maria çok yetenekli elbette ama zaten benzer profilde bir Mertens var ve daha potansiyelinin yarısını bile göstermemiş olan Zaniolo da var.

Ilk 11 yerliler

Kerem
Apo
Kazimcan

Yedek
Berkan
Yunus
Bay
Emin

Yedek kulubesinde cesitli mevkilerde oynayabilen yerli topcu isimize yarar. Adsde oynayan Yusuf Sari mesela. Kaan stoperde işik vermedi ama obur mevkilerde de oynayabiliyor

Ramano ve Ghardi YouTube'de 12 dakika Galatasaray'i konusmuslar. Bizim halletmemiz gereken PSG demis. Daha once burada konusu gecti mi?

Erden başkana çok güveniyorum. Bize gerek ihtiyaç duyduğumuz gerekse maddi açıdan en iyi şekilde en iyi en yararlı topçuları alacağımıza inanıyorum.Ayrica di mariayı afedersin boklayanları gördüm oha abi oha ya

Ilk 11 yerliler

Kerem
Apo
Kazimcan

Yedek
Berkan
Yunus
Bay
Emin

Yedek kulubesinde cesitli mevkilerde oynayabilen yerli topcu isimize yarar. Adsde oynayan Yusuf Sari mesela. Kaan stoperde işik vermedi ama obur mevkilerde de oynayabiliyor
Yunus Akgün aslında Yusuf Sarı'dan daha yetenekli bu sene daha iyi hale gelecektir şampiyonlukta yaşayınca herkesin üzerindeki baskılar kırılmıştır. Tabi forma rekabetine girip mücadele etmesi lazım daha fazla istemesi lazım o zaman gelişimini görürüz.

Haziranın yarısına yaklaşıyoruz temmuz sonu elemeler yok mu? Biz bitmişiz abi, bu zafer sarhoşluğu uzun sğrmez umarım

Gardi gecende icardi kalabilir dedi,sorun bence bonservis.wanda ile alakasi yok.icardide sampiyonluktan sonra tatildeyim,pazarliklar onemli,benim acimdan sorunyok demisti

Kerem-Icardi-Dimaria
Paredes-Torreira-Scouting
Scouting-Abdul-Scouting-Scouting
Muslera

Kadro buna doğru gidiyor galiba​
Kadro buna benzemiş kanks yav :D
Fdq4jEdXoAAiXV3

Yunus Akgün aslında Yusuf Sarı'dan daha yetenekli bu sene daha iyi hale gelecektir şampiyonlukta yaşayınca herkesin üzerindeki baskılar kırılmıştır. Tabi forma rekabetine girip mücadele etmesi lazım daha fazla istemesi lazım o zaman gelişimini görürüz.

Katiliyorum, ama bu sezon çok isteksiz ve mucadeleden kacan biri gibi oynuyordu. Sahsen kendisine guvenemiyorum. Bay oyle degil mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt