Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.089
- 47.462
- 2.968
Geçen sene bir Zaniolo’yu bildi yaw.Nabıon kanka adamın boşu yok geçen sene. Açık ara en iyisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene bir Zaniolo’yu bildi yaw.Nabıon kanka adamın boşu yok geçen sene. Açık ara en iyisi
Yok be baya bildi yav. Çoğu ismi önceden saldıGeçen sene bir Zaniolo’yu bildi yaw.
@Hayri Cundjalminha görmek istemiyorum.samiyen haber ve terimsportsdan devam
14-17 civari olabilir güney amerika ortalamasinin biraz altinda ama yeterliKaç cm?
Sanmam o paraları kazanacağımızı ikisinden de, bir tek Morutandan güzel para kaldırırız gibi.Yok ya Mohammed zaten 5e gider, midsto da gider 4e
Rahat kazanırız diye düşünüyorumSanmam o paraları kazanacağımızı ikisinden de, bir tek Morutandan güzel para kaldırırız gibi.
Ben olsam Uğurcan yerine direkt Deniz Dilmen'i çekerim , 3-5e alınır çok iyi çocuk.Arda'ya falan wonderkid diyorlar ama asıl Wonderkid bu çocuk bence deli paralara gidebilir.Uğurcan'a para vereceğimize bu çocuk Muslera'yla seneye idare etsin bir sonraki sene zaten as oynamaya başlar.Valla fizik,özgüven,refleksler,genç yaşında oynaması falan Donnarumma'yı anımsattı bana.
En doğrusu buNandoyla hemen şimdi 500 bin eurodan 3 yıl sözleşme yapalım , yedek kalır . Uğurcan kaleyi alır . Nando bırakınca antrenör olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ali koc sagolsun araya girdi onları almadıkacaba ilk ilgilendiğimiz grillitch-joao pedro gelseydi nolurdu torreira-icardi yerine
transfer döneminde şansımızın da yaver gittiğini kabul etmek gerek
keza alexis sanchez falan da kovaladık allahtan alamadık
Satış konusunda çok uçup kaçıyor taraftar her zamanki gibi. Ah becerebilsek şu işi çok iyi olacak tabi.Rahat kazanırız diye düşünüyorum