Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.442
- 7.286
- 1.298
Şampiyon olan takım 2m euro prim almıyor çok saçma
Buna para harcayacaklarına var hakemlerini adaletli davranacak şekilde seçsinler gerek yok zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olan takım 2m euro prim almıyor çok saçma
Lan daha baslamadi dönem + konu acma yasagi geldi bana kac aydirMusap eski formunda değil.Gecen sezon icardiyede torreyada olmaz febe araya girer alır falan demisti
Her sezon dikkat ediyorum bilerek hep düşük rakkamlarla beraber ilk 11 oyuncumuzu''gs şu oyuncuyu'' satacak şekilde paylaşıyor ifrit oluyorum bu herife.Ali naci denen müptezele gıcık oluyorum vasıfsız kripto fbli
Takipçi sayısı artmış ...Yine manyak manyak intagramda şunu takip etti filan falan haberleri göreceğimiz döneme girdik.
Araplara gitmiş @Hayri Cund
Burdissoİsmail Çipe
Salih Dursun - Veysel Sarı - Cris - Tarık Ç
Taylan - Cicaldau
Emre Mor - Culio - Babel
Halil Dervişoğlu
Olur o kadar transfer meselelerine karışmasın yeterli. Sonuçta bu adam kulübün en üst makamında o kadar ismi de geçsinbu ara başkan gaza geldi çok patavatsızlık yapıyor
biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor
aklı selim kimsemi uyarmıyor
Icardiİcardi
Zaha - Kerem - Zaniolo
Ford team
Devlet futbol icin 20 milyar dollar ayirmis. Hele big 4 takim icinAraplar piyasaya koydu
Dünyanın en saçma emojilerinin atıldığı döneme girmişiz
Icardiİcardi
Zaha - Kerem - Zaniolo
Ford team
Bizim hesabı pert etmişsin renktaş. Hafiften kızdım sanaSerhan Turk'un dunyanin en kotu muhabiri, emre kaplanla birlikte.
itibar etmeyiniz.