- 2 Temmuz 2011
- 137.406
- 58.497
- 5.488
tielemans konusunda romanonun instada basa tutturdugu yorum yuzunden beklentim var,o herif bos atmaz.sampiyonlar ligi meselesi şans bizim için.liverpool cıktı aradan.newcastle da cıkar insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabrizio’dan al haberi
Tüm sezon teknik bek lazım dedikten sonra kalas Tavares’i getirmezler umarım. Ben de hiç istemiyorumtavarese ben sıcak değilim,niyeyse.o portekizdeki bek gelsin.sandro bence menajer işi,son dönemde herkesi yazıyo bize di marzio
scoutu dinlesinler yeter.kendisi iş yapmasın yönetim.burdan devamTüm sezon teknik bek lazım dedikten sonra kalas Tavares’i getirmezler umarım. Ben de hiç istemiyorum
hahahahah
dizleri üstüne çaresizlik ve emre b. sözleri "bittik biz abi bittik"
Yanında Midtsjö'yü de iteleyelim.sergioyu sessiz sedası birilerine itilemek lazım avrupa maclarında çok sövmek istemiyorsak
Gelecekte kendinnden söz ettirecektir ancak daha o gelişimi gösterdiğini düşünmüyorum Udinese maçlarında göze batıyor ama maç içinde çok kopuyor bazen.
Bu çocuğu Twitter scoutları Benfica 5,5 verdi ama alamıyor diye övüyor da menajeri Gestifute. O yüzden temkinli olmak lazım