Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.964
- 16.570
- 2.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babadan ötürü fbli olanlardan,babası maclara falan götürmüş cok ufakken bile.ama bu cocuk 7 yasındayken ayrıldı alex.alexi hatırlaması çok zor.sallamış barizYok yaa bu çocuk gerçekten ufaklığından beri fb'li
Geçen youtube'da bir videoya denk geldim
Ufak fotoları var doğru söylüyor
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizden iyi dediğin firma Gazprom Rusya firması.Rusya'ya gereken boykotu göstermeliyiz.Avrupa'da 2-3 takım bunlarla iletişim hâliyle Beşiktaş'a sponsorluk için daha fazla para verecekler.Ligimiz'den de 2 takım Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da Rusya takımlarıyla dost olmak yakışır..Bjk ın Vodafone ile Stad sözleşmesi bitmiş. Bizden daha iyi anlaşma yaparlarsa bizim yönetime söverim
Banane boykottan ben parama bakarım. Gazprom senelik 10m Euro veriyorsa hemen yazalım oraya. Saçma sapan bahanelerBizden iyi dediğin firma Gazprom Rusya firması.Rusya'ya gereken boykotu göstermeliyiz.Avrupa'da 2-3 takım bunlarla iletişim hâliyle Beşiktaş'a sponsorluk için daha fazla para verecekler.Ligimiz'den de 2 takım Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da Rusya takımlarıyla dost olmak yakışır..
Bu secdeye kapanıyorsa yıllık 50 milyon euroyu cebine koyar.Bu da gider Suudilere. Artık psikolojim bozuldu bunların verdikleri paralar yüzünden.
Sende türbana girersin beni gorsenseni görseler hepsi türbana girer
Asla kabul etmemSana fazla gelirdi bunlar ihtiyar.
Orada sallamış net yanibabadan ötürü fbli olanlardan,babası maclara falan götürmüş cok ufakken bile.ama bu cocuk 7 yasındayken ayrıldı alex.alexi hatırlaması çok zor.sallamış bariz

Araplar önce ülkemizin içine etti şimdi de futbol zevkimizin