- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
o dönem tanısmıslardır o zamantorreira bir ara madride de gitti ama bu zamanda o varmıy dı onu bilmiyorum işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o dönem tanısmıslardır o zamantorreira bir ara madride de gitti ama bu zamanda o varmıy dı onu bilmiyorum işte.
Çevir çevir oynat kadroyu yaw. Felix buFelix-Zaniolo aşırı lüks olur arkaya 2 tane çiğersiz adam lazım Torreira-Kante gibi mesela.Tabii Felix burada 20'den aşağı atmaz o da var.İcardi-Zaniolo-Felix 100 golü geçeriz yüksek ihtimalle.

aferinJOAO FELİXXX..!!![]()
![]()
Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım
(tielemans ve icardi de yoldalar![]()
![]()
![]()
)![]()
Başkasındayken hiç sevmediğim admlar bize haberi çıktımı mantar oluyorumJOOOOAAAAOOOOOOOOOOOOOOO
tabii ya orası da var.Felix'in tembelliği top kulüpler için sorun olabilir ama bizim ligde mümkün değil herhangi bir takımın Felix'i tutabilmesi.Yatırır , kaldırır herkesi burada.Daha Arda Güler'in bile attığı saçma sapan fake'i tutamayan adamlar haşat olur Felix'e karşı.Çevir çevir oynat kadroyu yaw. Felix bu
Genduziyi severmisinBaşkasındayken hiç sevmediğim admlar bize haberi çıktımı mantar oluyorum![]()
bitmis...