Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi geçen sağ kanatların birçoğu Rashica'dan daha iyi değil bence. Adama Traore falan tam bal yapmayan arı denebilecek bir oyuncu şartlar uygunsa en iyi çözüm Rashica olur bence. Hem takımla uyumunu sağlamış hemde sahada mücadele etmekten hiç vazgeçmeyen bir isim kötü bile oynasa takıma zarar vermeyecek bir oyuncu. Ayrıca 4 gol 7 asist gibi hiçte fena sayılmayacak bir istatistiği var hemde sezonun ilk 10 maçında nerdeyse hiç süre bulmamasına rağmen.

Son düzenleme:
süre verdiğinde hep kenarda verdi.
ben de kafamda mertens'in yerine yazıyorum ama hoca o kanatte değil gibi.
Mertens'in oynadığı gibi oynayamaz çünkü

Oraya Blas daha uygun eğer ofansif orta saha/10 numara olacaksa. İkinci forvet tarzı birini istiyorsa hoca bu defa da Felix daha uygun. Yani önemli olan hocanın nasıl birini istemesi. Şahsen ben olsam Blas tarzı birini alırdım hem orta sahadaki kreatiflik olayını ve kilidi açmakta yok faydası olur. Zaniolo ve Kerem gibi oyuncuları araya bıraktığı paslarla rakip kaleye daha kolay gönderir.

1686235886185.webp

Boey in olmadığı bir evrende verdiği destek ile sıkıntı yaşanabilir.
Boey'nin yerine adam bakiyorlarmis zaten nolur nolmaz diye.

Baskan'in aciklamalarini dikkatlice izledim, kisaca oyunculari kolay kolay birakmayacaklarini soyledi. Sadece iyi bir teklif degil, ayni zaman iyi bir kulup olmali gitmek oyuncuncularimizin bidaki duragi. Yani Palace, West Ham tarzi kuluplere verecek oyuncum yok demeye getirdi. Arsenal Boey'i cok istiyorsa versin 25 milyonu, hem prestij ve reklam acisindan da bundan sonraki oyunculara guzel referans olur. Bu tarz kulupler gelirse kapimiza zaten Nelsson ve Boey kalmaz. Diger turlu bende baskani hakli buluyorum ve kalmalilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt