Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro korunursa 4-5 transfere tamam derim ama nelsson boey ve icardi belirsizken 4-5 transfere kimse ok demez.

1) İcardi 2) Rashica 3) Kaan 4) Sol Bek 5) Ortasaha.

Bu mudur yani? Bize mevcut takım üstüne 2 ortasaha, 1 santrafor, sol bek, 1 ofansif ortasaha lazım

Kimsenin gitmediği, Icardi-Rashica’nın kaldığı durumda o kadar yeterli zaten. 2 orta saha, 1 sol bek, 1 forvet, 1 yedek kaleci. Bana kalırsa 1 tane de Kerem kalitesinde playmaker sol kanat ve sol ayaklı stoper alırım.
Kimsenin gitmediği denklemde 5 tane bencede ideal ve daha fazla yapılmamalı katılıyorum.

Tielemans topu harika yönlendiren bir topçu. 70mye tırnak ucuna pas atar. Şut çeker. Derin top atar.

Top rakipteyken doğru yerde durup dönen topları toplar tackle yapar takım savunmasıni aksatmaz yürümeyi sevmez. Adam yiyen os değil ama savunma tarafı sıkıntılı değildir.

En buyuk problemi bence üst seviye bir oyun aklının olmaması ve zaman zaman kontak kapatmasi. Ben 50den fazla maçını izlemisimdir çok sovmuslugum var. Sene başında Arsenal haberleri çıkarken tam arsenallik balon transfer demiştim ama bizim için çok üst düzey transfer olur ihtimal vermiyorum gelmesine
Bu mesajından ahmet konanç vibe'ı aldım.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün Başkan Dursun Özbek'i bu gün ise Okan Buruk hoca ile Başkan yardımcısı Metin Öztürk canlı olarak dinledim. Benim tahminim bitmeye yakın 2 oyuncu biri orta saha diğeri ise forvet

Bitmek üzere olan 2 transfer kim ula

Bir tanesi bence bu Rus eleman, diğeri de Kaan ayhandir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt