Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.323
- 30.150
- 1.988
Kadro korunursa 4-5 transfere tamam derim ama nelsson boey ve icardi belirsizken 4-5 transfere kimse ok demez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzayalım.Naci konusuna gelirsek onu cezalandırma vakti gelmiştir benim tarafımdan ama
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burcun neydi seninYok dostum, demek istediğim şu eger başını bir omuza yaslayıp konuşmak istersen ben her zaman hazırım. Yanlız kalma![]()
Kimsenin gitmediği denklemde 5 tane bencede ideal ve daha fazla yapılmamalı katılıyorum.Kimsenin gitmediği, Icardi-Rashica’nın kaldığı durumda o kadar yeterli zaten. 2 orta saha, 1 sol bek, 1 forvet, 1 yedek kaleci. Bana kalırsa 1 tane de Kerem kalitesinde playmaker sol kanat ve sol ayaklı stoper alırım.
Butun transferleri kampa yetistirmek mantikli degilEn önemli açıklama budur transfer sezonuna kalan adamdan yarar almamız çok uzun oluyor ve o arada şampiyonluk gidiyor
Bu mesajından ahmet konanç vibe'ı aldım.Tielemans topu harika yönlendiren bir topçu. 70mye tırnak ucuna pas atar. Şut çeker. Derin top atar.
Top rakipteyken doğru yerde durup dönen topları toplar tackle yapar takım savunmasıni aksatmaz yürümeyi sevmez. Adam yiyen os değil ama savunma tarafı sıkıntılı değildir.
En buyuk problemi bence üst seviye bir oyun aklının olmaması ve zaman zaman kontak kapatmasi. Ben 50den fazla maçını izlemisimdir çok sovmuslugum var. Sene başında Arsenal haberleri çıkarken tam arsenallik balon transfer demiştim ama bizim için çok üst düzey transfer olur ihtimal vermiyorum gelmesine
Bitmek üzere olan 2 transfer kim ula
Başak ama yukselenim aslan seninBurcun neydi senin