Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer sezonu yeni acılmıs.ayrıca tielemans nasıl zaman kaybı oluyo?tielemans bu.gedson çingenesiyle bir mi?

di marzio transferde favori bizi görmüş,italyanlar cıldırmıs.hala negatiflik yaymak nedir?milan yuksek ucretde veremezmiş. @İskender Nikolov arkadaş yazmıs.

lutfen tuhaf girdiler yapmayınız
Tielemans'ı asla gedson ile karşılaştırmıyorum aralarında dağlar kadar fark var. Fakat şuan orta sahamızda olsaydı o bölgeye arayışa girmezdik diye düşünüyorum. Adam günlerce kapımızda bekledi belmas hiç oralı olmadı.

Tielemans çok zor transfer olur ama umarım gelir takıma seviye atlatır.

Musap olumsuz kaynağı arıyor tarıyor ona uğraş veriyor en azından. Burkay daha beter bence yav.
burkay abi totem diyo da,vallaha ciğerlerime kadar oksijenimi emiyo ya yazdıkları.musapı görünce nöbette morga giriyo gibi oluyorum

transfer sezonu yeni acılmıs.ayrıca tielemans nasıl zaman kaybı oluyo?tielemans bu.gedson çingenesiyle bir mi?

di marzio transferde favori bizi görmüş,italyanlar cıldırmıs.hala negatiflik yaymak nedir?milan yuksek ucretde veremezmiş. @İskender Nikolov arkadaş yazmıs.

lutfen tuhaf girdiler yapmayınız

Gedson Tielemansdan kötü oyuncu degil. Gedson b2b ve daha dinamik. Defansif ofansif katkisi iyi. Cigersiz sahanin her yerinde. Bize karsi gördük herif bizim orta sahayi karisi etti. Defansi ve top kapmasi Tielemans dan iyi, ofansif olarak ikisi ayni gibi, Tielemans belki bi tik daha iyi. Ben Gedsonu tercih ederdim. Bu benim sahsi görüsüm.

videoyu guzel cekmişler ama 8.saniyeden sonra komikler ya,tiplere bak ya:asd:

Şu an mevcut kadromuz böyle olacak gibi gözüküyor muhtemelen de Midtsjö ile yollar ayrılacak gibi duruyor. Ekstradan giderse Dubois gider gibi duruyor onun harici 8-10 geleceğini düşünürsek zar zor kontenjan yetiyor.

14 yabancı futbolcu
1-Muslera
2-Boey(Giderse yabancı transferi)
3-Dubois
4-Nelsson(Giderse yabancı transferi)
5-Sol bek transferi
6-Torreira
7-Oliveira
8-8 numara(Tielemans)
9-10 numara(Felix/Blas/Zakharyan)
10-Mertens
11-Zaniolo
12-Rashica
13-Icardi
14-2.forvet

21 yaş altı genç futbolcu(14+3)
15- Yusuf Demir
16- Ross
17- Yok
Şu +3 çocuklar sadece kuru kalabalık yaratıyor. Ross ve Yusuf'un 1 senesini yedik. Boşu boşuna oynamayacak çocukları alıp takımda tutmamak lazım. Kiralasak daha iyidi.

Musap yokken olumsuz haberi bu seferde ben buldum di marzioya göre kamadayı dondurmuş tielamans a yönelmiş milan.

Musap yokken olumsuz haberi bu seferde ben buldum di marzioya göre kamadayı dondurmuş tielamans a yönelmiş milan.

Hasan abinin haberi iste o,degerlendirmeye almislar.ama kamada 10 numara,alakaları yok.tvdeki haber daha genis capliymis,tvde aciklamis dediydi hasan abi favori oldugumuzu.1 saat kadar geriden geldin

Zaten cumartesi olumlu olumsuz belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt