Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben basina düsen isimin cogunun yem oldugunu düsünüyorum.

Sonra ismi cikmayan birini aldigimizda, Nevzatin basina düsürmeden cok gizlice 🤫oyuncu aldi Erden Baskanim tweetini simdiden görmüs gibiyim.

Burkay ile iddaa'ya flan mı girdiniz hangimiz daha çok negatif pompalayacagiz diye
Yok üstad izlenimlerimi paylaşıyorum. Erden başkan en yetkili yönetici ben onun lafına M.Öztürk, Dikran vs. gibi şovmen tarzda yöneticilerden daha çok itimat ederim. Başkan net şekilde beklentileri çok azaltmak lazım diyor. Icardi bile zor gelir gelirse ona şükredin noktasındayız.

Umutsuz olmak için hiçbir sebep yok ne demesini bekliyordunuz.Evet felix tielemans gündemimizde ama ayrıca şunları bunları kovalıyoruz mu demeliydi? Erden Reisin geçen sene yaptıkları ki geçen sene avrupada bile yokken bakın bu çok önemli bir ayrıntı avrupada bile yokken İcardi,torreira oliveira rashica mertens ve matayı getirdi bu adam.Şuan elimizde bir şampiyonlar ligi kozuda var.Mutlaka iyi hatta çok iyi transferler yapılacaktır.

gayet doğru, akılcı açıklamalar. metin öztürk gibi transferler kampa yetişecek bilmem ne böyle açıklamaları yanlış buluyorum, transfer gibi 24 saat sonra ne olacağını bilemeyeceğin dinamik bi ortamda boş boş konuşmamak lazım. şunu alıcaz, bunu alıcaz, 1 hafta içinde alıcaz doğru değil, pazarlıklar sürerken de mantıklı değil. olan kulübün paralarına oluyor daha sonra, menajerlerin oyuncağı oluyorsun taraftar baskısından dolayı.

iyi ki Erden Timur var başta, camiada şu adamın başka bir eşi benzeri yok, kolay kolay da gelmez

Yok üstad izlenimlerimi paylaşıyorum. Erden başkan en yetkili yönetici ben onun lafına M.Öztürk, Dikran vs. gibi şovmen tarzda yöneticilerden daha çok itimat ederim. Başkan net şekilde beklentileri çok azaltmak lazım diyor. Icardi bile zor gelir gelirse ona şükredin noktasındayız.
Beklentileri azaltmak gibi bu husus yok böyle düşünen adam avrupa kadrosu kuracağız v.s demez. yıldızları toplayacağız 🍓 show yapacağız mi diyecekti. B.kunu çıkarmadan kadromuza en uygun takviyelerini yapacaktır başkan güvenimiz sonsuz. Ayağınıni yorganına göre uzatmak vasat adamları doldurmak değildir.

Erden başkan geçen senede benzer açıklamalar yapıyordu adamın tarzı bu umutlandırmak istemiyor en kötüye hazırlıyor. Bu şekilde hem kulübe, hem kendine laf gelmemesini sağlıyor olmadığında olduğunda da övgüleri hakkıyla alıyor doğal olarak. Çabuk yangına başlamışsınız kısacası.

Erden timur'un açıklamalarına bakılırsa playoff turuna kadar transfer olmayacak gibi.

Valla on elemeyi geçecek kadromuz var ama sorun nellson ve boey, ilk etapta bunlar satıldığı zaman hemen yerinin dolması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt