- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Ben de öyle anladım, biraz doğaçlanacak sanki.
Başka türlü olmaz ki, yıldız adam niye Haziran ayında bize gelsin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle anladım, biraz doğaçlanacak sanki.
Transfer sezonu yeni acildi.Niye umutlandirayim,takibe alan oyuncunun kendisi.daha dun 2 transfer bitmek uzere dendi,biri tielemans diyolar.erden timur ser verip sir vermedi,yapmasi gerekeni yaptimilleti boşa umutlandırma serg
sen inanabilirsin
Yok üstad izlenimlerimi paylaşıyorum. Erden başkan en yetkili yönetici ben onun lafına M.Öztürk, Dikran vs. gibi şovmen tarzda yöneticilerden daha çok itimat ederim. Başkan net şekilde beklentileri çok azaltmak lazım diyor. Icardi bile zor gelir gelirse ona şükredin noktasındayız.Burkay ile iddaa'ya flan mı girdiniz hangimiz daha çok negatif pompalayacagiz diye
Valla ben de ister istemez şu son birkaç günkü havanın gazına gelmiştim.Başka türlü olmaz ki, yıldız adam niye Haziran ayında bize gelsin ?
Valla ben de ister istemez şu son birkaç günkü havanın gazına gelmiştim.
Beklentileri azaltmak gibi bu husus yok böyle düşünen adam avrupa kadrosu kuracağız v.s demez. yıldızları toplayacağızYok üstad izlenimlerimi paylaşıyorum. Erden başkan en yetkili yönetici ben onun lafına M.Öztürk, Dikran vs. gibi şovmen tarzda yöneticilerden daha çok itimat ederim. Başkan net şekilde beklentileri çok azaltmak lazım diyor. Icardi bile zor gelir gelirse ona şükredin noktasındayız.