Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu dışı ama aklıma geldi

adnan polat'ın camia ile barıştırılmasından memnunum.
yaşım yetmediği için kendisini ilk kez 2006'da tanımıştım. o zamanlar herkes seviyordu
ibrasızlıkla gönderilince üzülmüştüm her şeye rağmen.
şampiyonluk gecesi anons edilmesi güzel oldu. tatsızlıkları geride bırakmış olduk.

Bu arada Tsimikas’ı Klopp’un tutacağını sanıyordum ama İngiliz basınında ayrılacağı yazılmış

konu dışı ama aklıma geldi

adnan polat'ın camia ile barıştırılmasından memnunum.
yaşım yetmediği için kendisini ilk kez 2006'da tanımıştım. o zamanlar herkes seviyordu
ibrasızlıkla gönderilince üzülmüştüm her şeye rağmen.
şampiyonluk gecesi anons edilmesi güzel oldu. tatsızlıkları geride bırakmış olduk.

nediyon motz ne anlatiuon lan

bu arada sosyal medya adminlerinin meseleleri abarttıklarını ve fazla popülist davrandıklarını düşünüyorum

saçmalamanın anlamı yok

hergün rakibe çakmakla like alayım mantığına gerek yok

bjk kim ki bu kadar sallayıp prim yaptırıyoruz

biraz ağırbaşlı olmakta fayda var o mecralarda da

Bunu soyluyorum gunlerdir.

Sampiyon olduk, baya surklase ettik ligi belirli bolumlerde, ahh bir de sunlara yenilmeyeydik, ve bunu gecen sezonki rezaletin ustune cok buyuk koyarak yaptik. Takimimizda yildizlar var ve bu sene CL hedefliyoruz + seneye yeniden sampiyonluk. Ustune 2 ay icinde Super Kupa. Isimiz transfer, yapilanma, altyapi, sponsorluklar, forma/loca/kombine satisi olmaliyken, sunlarla ugrasmanin anlami yok. Baskan hata etti Sampiyonluk gecesi gereksiz sacmaladi ustune de Okan hoca. Gerek yok, isimize bakalim, dikkatimizi/enerjimizi/potansiyelimizi nerede harcamamiz gerektigi asikar.

nediyon motz ne anlatiuon lan

2006 şampiyonluğunu hatırlar mısın yeğenim

DdKIG3yX0AA2mFO.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt