Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim için en iyi transfer boey - nelsson ve torreiranın takımda tutulması olur. bir şekilde ligde vs. gol atacak topçu buluruz.

özellikle boey ve nelssonun tutulmasının çok zor olduğunu biliyorum ama avrupada başarı için istikrar şart. bu üçlüden en az 2 tanesini tutmalıyız.

boeyi 20-25 milyona da satsak bu kadar dominant oyuncu bulmamız zor. para olsa bile trye getiremezsin. nelssonu alacaklara da serbest kalmasını verip alsınlar, aşağısı bize zarar yazar.

Eğer gerçekten Felix kovalıyorsak Zakharyan'ı almayız

U-21 kontenjanı işi devam etmiyormuş sanırsam

ermeni diasporası baskılamasa kiralı felix yerine bonservisli zakharyanı tercih ederdim.

tam anlamıyla 8 numaraya evrildiğinde kdb sonrası city yapacak gibi.
Ya Paşinyan geldi ne dedi daha geçen? Artık kısır kavgalara devam etmeyeceğiz uluslararası çapta soykırım söylemini sürdürmeyeceğiz. Tabii ki diaspora için buna alışması daha zor olacaktır ama neticede biz yüzlerce yıl beraber yaşamış milletleriz. Bu yarayı iyileştirmenin zamanı gelmiştir.

Çago'nun dediklerinden Nelsson'un kalma ihtimali olduğunu anlıyorum. Gönlü razı gelecekse muhakkak kalmalı. Stoper rotasyonu Nelsson - Abdülkerim - Transfer - Kaan olmalı. Ross, Emin ve Metehan düzenli süre alacakları bir yere gitmeli, üçüncü stoper de scout transferi veya savunma bilen veteran olmalı
2.8m vereceğimiz Kaan Ayhan 4.stoper olmaz 3.stoper olur. 4.stoperin yabancı olması da bir hayli saçma olur bence.

Dördüncü stoper kim olur peki sence?
Zor soru. Genç birini 4.stoper yapsak çok fazla forma giyemeyecek. Gidip yabancı alsak o saçma. Süper Lig seviyesinde olup yedekliği sorun etmeyecek tecrübeli biri alınabilir o ama o da bizim vizyonumuza aykırı olur. Dan dun oynayan anadolu topçusuna gerek yok.

Zor soru. Genç birini 4.stoper yapsak çok fazla forma giyemeyecek. Gidip yabancı alsak o saçma. Süper Lig seviyesinde olup yedekliği sorun etmeyecek tecrübeli biri alınabilir o ama o da bizim vizyonumuza aykırı olur. Dan dun oynayan anadolu topçusuna gerek yok.
O yüzden gel yabancıda anlaşalım :asd: Kaan bence stoper, sağ bek ve ön libero yedeği ancak üçüncü stoper değil, daha doğrusu olmamalı

O yüzden gel yabancıda anlaşalım :asd: Kaan bence stoper, sağ bek ve ön libero yedeği ancak üçüncü stoper değil, daha doğrusu olmamalı
Veysel Sarı
Caner Osmanpaşa
Ömer Toprak

Çekmeyeceğimize göre bizim alt yapıdan birini koyarız oraya bence. 4.stopere para harcayacağımızı sanmıyorum.

Boey giderse mutlaka bir Mbabu yoklaması yapmalıyız.

Kevin Mbabu

Biliyorum Fulham'a gelince kariyeri iyice çöküşe geçti ama ayağa kaldırırsak o bölgeyi ucuza kapatabiliriz.

Dubois'de giderse onun yerine de Fransa'dan yine Boey tarzı bir adam alabiliriz.

Bir hayalimiz var... Sağ kanatta önlü arkalı Singo - Zaniolo...

Boy ortalaması 190 cm... At gibi süratli... Domuz gibi kuvvetli...

Buldozer FC olur sağ kanat.

Taremi’yi biz de alabiliriz Icardi ile beraber, Avrupa’da varken, 20’den aşağı atmaz.

Açıkçası ben şampiyon olan kadroya nispeten önümüzdeki sezon kurulacak kadronun eğer giden oyuncuların ikamesi yapılamaz ise ki bir kaç bölge için ikame isim çok çok zor bazı mevkilerde kalitenin düşeceğini düşünüyorum. Örnek olması bakımından eğer olası İcardi transferi gerçekleşemez ise ki gerçekleşmemesi normal olabilir ekonomik boyut bakımından. Bu durum yönetim için eksi yazmaz ancak forvet bölgesinde İcardi seviyesinde bir oyuncu alamayız, burada seviye düşecektir kısmi olarak. Olası Victor ve Sacha ayrılıklarında ise hemen hemen ikame oyuncu almayı düşünür isek çok ciddi bonservis bedeli ödememiz gerekir, bu oyuncuların yerine ya yaş itibari ile sonra ki satışı zor isimlere yönelmek durumunda kalınır yahut bu bölgeler için de seviye bir miktar aşağıya çekilebilir.

Özetlemek gerekir ise;

- Forvet bölgesinde İcardi transferi gerçekleşemez ise mevcut sezona kıyas ile ilk 11 için kısmi kalite düşüşü bekliyorum.

- Victor ve Sacha yerine tercih edilecek isimler ilk 11 için kalitenin korunmasına yönelik olur ise sonraki satışı zor oyuncular olur yaş dezavantajı olarak. Kısmi düşüş yahut kalitenin korunabileceğini düşünüyorum. Elbette en lehimize senaryo kadromuzda tutabilmek olacaktır, böylelikle bu ihtimal kendi kendini yok etmiş olacaktır.

- Önümüzdeki sezon Orta saha ve Sol bek bölgelerinde ise nicelik ve nitelik olarak artış bekliyorum. Sergio ve Lucas'ın satış durumu gerçekleşmediğini düşünür isek geçeli bu durum elbette.

Son düzenleme:
Çok geç kaldık cokk adamlar ardayi 50 m a satmış PSG ye ........ Karşılığında icardi ve renato almış dzeko almışsa fener jfjjdkd

Futbol da ırk tartışması mı olur.? Ulan bu ülkeye İsrail’lisi de geldi Yunan’lısı da. Kimse ayrımcılık görmedi. Dingiller.

Ermeni Soykırımı olmamıştır koca bir yalandır!

Zakaryanı istemiyoruz!

Galatasaray Socar istiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt