- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Mbappe isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşk acısı cekiyormusBen bu Tsimikas’ı dikkatli olmasa da bayağı izledim Liverpool maçlarında, bayağı iyi duruyordu
Sıkıntısı ne
Günde 3 vakit florya suyu yazıyorumAşk acısı cekiyormus
Sağ beke Müldür gelecekse tamam. Ama gidip Onur falan gelecekse aman. Bizim seviyemizde başka bir sağ bek göremiyorum yerli olarak. Ama bence Mert Müldür gelmeli. Üstüne Abdülkerim de kalmalı. En azından şu yabancı kuralı minimum 9+2 olmadığı müddetçe.Sağ beki veya kaleyi Türk yaparım
Onur bjkde rtasSağ beke Müldür gelecekse tamam. Ama gidip Onur falan gelecekse aman. Bizim seviyemizde başka bir sağ bek göremiyorum yerli olarak. Ama bence Mert Müldür gelmeli. Üstüne Abdülkerim de kalmalı. En azından şu yabancı kuralı minimum 9+2 olmadığı müddetçe.
Gelmeyecek olmasiBen bu Tsimikas’ı dikkatli olmasa da bayağı izledim Liverpool maçlarında, bayağı iyi duruyordu
Sıkıntısı ne
Mourinho, Tielemans ile görüşerek projeleri hakkında bilgi vermiş
Corriere dello Sport
Onur dediğim orada bir temsil aslında. Yani o seviyede biri anlamında dedim. Bu arada Onur'un davası ne olmuştu? Beşiktaş Kayseri'ye para ödesin içim rahatlasın. Bizim Oğulcan olayından farkı yok pek. Ama "Bizim puanlarımızı çaldılar" diyen Çebi'ye sus payı olarak sunabilirler Onur Bulut davasını. Aman diyeyim takipçisi olmalıyız. Bize ne olduysa onlara da olmalı.Onur bjkde rtas