Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran görüntüsü 2023-06-09 000256.png

Sponsorluk icin çalışan yönetici henuz hicbir somut adim yok gorusuyoruz dedi. Oyle bahsedildigi gibi rakamlar ortada yok yani. Oyle olsa simdiye kadar coktan imzalanirdi. Ajans 1905de izledim

Yabancı sınırı olmasa
Kerem - Apo - Yunus vs Türk oyuncuların hepsinin ederi olunca satma şansın olur ama böyle adamlarında önünü tıkıyosun tembelliğe itiyorsun koca kulubu adamların vicdanına ve çalışkanlığına bırakıyorsun.

Dün Erden Timur'da bu minvalde konuştu sanırım.
Mevzu satılmaları doğru veya yanlış değil mevzu adamların satışına kapılarını kapatman önünü tıkaman - oyuncununda / kulubunde / Türk futbolununda.

Ayrıca 0 maliyetle veya cüzi TL maliyetle oyuncudan kar etmenin tadına baktıkca yerine yeni ve gelişime açık piyasası olabilecek yerlilerinde önünü açmış olacaksın.
Kazımcan bile belki 6-7 piyasası var şuan mesela bunu bilmiyoruz.
Adamlar çıkıp gelir altınordudan altaydan bizimkilerin dahi görmediği adamı 2'ye 3'e alıyor senin yerlilerine çatır çatır teklif var belki ? ama gün geçtikce adamlar köreldiği için tekliflerde yok oluyor.

Sağ beki veya kaleyi Türk yaparım
Sağ beke Müldür gelecekse tamam. Ama gidip Onur falan gelecekse aman. Bizim seviyemizde başka bir sağ bek göremiyorum yerli olarak. Ama bence Mert Müldür gelmeli. Üstüne Abdülkerim de kalmalı. En azından şu yabancı kuralı minimum 9+2 olmadığı müddetçe.

Sağ beke Müldür gelecekse tamam. Ama gidip Onur falan gelecekse aman. Bizim seviyemizde başka bir sağ bek göremiyorum yerli olarak. Ama bence Mert Müldür gelmeli. Üstüne Abdülkerim de kalmalı. En azından şu yabancı kuralı minimum 9+2 olmadığı müddetçe.
Onur bjkde rtas

Mourinho, Tielemans ile görüşerek projeleri hakkında bilgi vermiş

Corriere dello Sport

Mourinho, Tielemans ile görüşerek projeleri hakkında bilgi vermiş

Corriere dello Sport

ya bu çöp hocanın ne projesi varmış acaba kaleye otobüs çekicem senide savunmanın sigortası mı yapıcam demiş roma kim ben olsam roma'ya falan gitmem orta sınıf takım ne büyür ne küçülür

Onur dediğim orada bir temsil aslında. Yani o seviyede biri anlamında dedim. Bu arada Onur'un davası ne olmuştu? Beşiktaş Kayseri'ye para ödesin içim rahatlasın. Bizim Oğulcan olayından farkı yok pek. Ama "Bizim puanlarımızı çaldılar" diyen Çebi'ye sus payı olarak sunabilirler Onur Bulut davasını. Aman diyeyim takipçisi olmalıyız. Bize ne olduysa onlara da olmalı.

Youri Tielemans ve Milan… işler kızışıyor!
Geoffrey Moncada anlaşmayı bitirmek için çok çalışıyor
Youri Tielemans, Milano projesini Roma projesine tercih ediyor.

Galatasaray'dan da teklif var ama o büyük bir ligde oynamayı tercih ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt