- 5 Eylül 2014
- 84.434
- 70.211
- 4.393
hocam kolp ise 2 kelam söverimhristiyan eriksen gelecek dioruz hala tielemans
sokmuşum tilemansa!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam kolp ise 2 kelam söverimhristiyan eriksen gelecek dioruz hala tielemans
sokmuşum tilemansa!!
Tielemans gitmiş Aston Villa'ya reis o transfer daha da dönmez büyük ihtimalle.Renato Sanches'i ise bonservisle alamayız kiralık 1 transfer olur.Sergio Oliveira ile beraber dönüşümlü oynarlar bence.Galtier de Lille'de oynatırken öyle verim alıyodu.Aynı şekilde Nice'de Lemina'yı o şekilde oynatıp verimini aldı.Psg'de uğraşmadı bence çok alternatifi olduğu için yoksa orada da kullanırdı bence..Kronik diyolar rtas, saglikli sanches tielemansi cebinden cikarir tam b2b herif
Torreira-Sanches muazzam olur
Hayat bitti
Erden Beye iletiyorum.İstemez. Driplingli oyuncu lazim
bu kadın niye kreş oğretmeni gibi konuşuyor hep Baroş
okanda gaza getirdi,rezillik o 80.000 yorum
sadece o mu?duyumcular biribiryle kavga falan ediyo.bizde mal gibi bakıyoruz hangisi dogruyu söylüyo diye.valla küfür edeceğim rezik olduk yavHoca niye bu toplara girdi ki
siz bu ve bunun gibilerden bişey beklemeyin.
ben tarih veririm,ogun yabancı basına bakın daha iyi
Kim rezil olmuş sacmalamasadece o mu?duyumcular biribiryle kavga falan ediyo.bizde mal gibi bakıyoruz hangisi dogruyu söylüyo diye.valla küfür edeceğim rezik olduk yav
guzel hangi haber verdi bu dönem?tarih veriyo,onla örüşülyo.şu gun gelmiş,bugun anası babasına ugramıs,halası teyzesinin kucagına oturmus.terimsportsla kavga falan neyse.takip eden etsinGuzel haber verince samiyen guvenilir, kötu haber verince auuvvv
tielamansta 200.000 yorum rezillikKim rezil olmuş sacmalama
Okan kim ya? Yeter artık abuk sabuk yazmayın. Okan hoca yazacaksınokanda gaza getirdi,rezillik o 80.000 yorum