- 5 Eylül 2014
- 80.098
- 62.740
- 4.283
konunun içine etmeyinizBu konuyla ne alakası var terbiyesiz herif
teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konunun içine etmeyinizBu konuyla ne alakası var terbiyesiz herif
atayım mı 2 gunBu konuyla ne alakası var terbiyesiz herif
Kafana .gönülsüz kalmasını istemem. gönülsüz seksten çocuk olmaz derler
"yoldur, yürünür. mesafedir, aşılır. sorundur, çözülür. yaradır, sarılır. insan bir şekilde çaba gösterdiği her şeyi çözebilir. iki tane istisna dışında: ölmek ve sevilmemek. insan istediği kadar çabalasın, sadece bu iki meseleyi çözemez."
Futbolun başında erden timur varken güvenmek lazım geçen sene avrupası bile olmayan takıma nasıl oyuncular getirdiğini gördük. Bu sene elimizde sağlam bonservis geliri de olacak üstelik.Valla daha kaliteli oyuncuyu getireceklerini sanmiyorum o mevkiye yapabilirlerse buyuk basari. Yonetimiyle aralari iyi degil diye biliyorum
abi işler kötü giderse arada bana sapla.ben bazen zor dayanıyom transfer stresine3 kişiye sapladım başka isteyen var mı
ilizarov techniqueKnk boyum 190 olsun istiyom çözüm ne.
ne diyonilkay mac sonu cok duygusaldi ama biraz hüzünlüydü. Bence City de uzatmayacak.
Barca Ilkay‘a ne kazandirabilir ki? Zaten dünyanin en iyi takiminda oynuyor su an. Barcelona da eski Barcelona degil.
Üç seçenek var
-City Ilkayla uzatmak istemiyor (pek olasi degil)
-Ilkay Barcelona ile anlasti (neden city biraksin ve Barca yapsin)
-Ilkay bizimle anlasti ama üzüldü (çünkü koskoca Premier League den Süper Lige nasil bir dandik futbol ortamina geçecegini anladi)
Ilkayi almamiz ne kadar mumkün? % olarak cevap ver admirimne diyon
Ilkayi almamiz ne kadar mumkün? % olarak cevap ver admirim
No wayIlkayi almamiz ne kadar mumkün? % olarak cevap ver admirim
Ağustos sonuna kadar sol bek ve kaleci halledilse bir de orta sahanın ortasına bir adam alınsa, bir de giden olursa onun yerine adam konsa
Sonra birden Ağustos'un son haftası bamm Icardi bamm Joao Felix açıklansa
Acılı ama lezziz bir yolculuk olurdu
"yoldur, yürünür. mesafedir, aşılır. sorundur, çözülür. yaradır, sarılır. insan bir şekilde çaba gösterdiği her şeyi çözebilir. iki tane istisna dışında: ölmek ve sevilmemek. insan istediği kadar çabalasın, sadece bu iki meseleyi çözemez."