Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.467
- 14.077
- 1.728
Sorloth isteriz
Sociedad tutmayi istiyormus. Leipzig'de 12-15 arasi istiyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorloth isteriz
Kaynagi paylasir misin rnsTsimikas’ı bilmem de Liverpool satıp yeni bir Full Back almak istiyor İngilizlere göre
Kodugumun arap köpekleri
Çevir kazı yanmasın yapıyorlar işte yav. Tık almak için 40 milyon maaş istedi demeyi biliyor sonra döndür dur.Ulan Burhan, maliyeti vergiyle veya bonservisle oraları buluyorsa normal zaten yaw. Dün maaş net 40 milyon istedi diye haber yapmadın mı?
Bu sezon premier league de duzenlu olarak oynamis adami neden satsinlarİsterim tsye giderse de üzülürüm
ben diyecegimi dedimIstemem
Sakat
Kerem var
Sende duyum olmazben diyecegimi dedim
İki dk boş yapma yaBu sezon premier league de duzenlu olarak oynamis adami neden satsinlar
![]()
Pulisic'i aliyoruz @Kolpa Kemal Kürek
yarin bana memom diye mesaj atarsin ayni cevabi verecegimİki dk boş yapma ya
Senelik 30 m Euro veriyorlarsa külübü alıp gidelim arabistana hem stadyum gelirleri de dolar cinsinden olur üzerine sponsor da indiririz bi 50 milyon dolar. Bunu ciddi ciddi düşünmeliyiz.senelik 30 milyon euroya erden timur bile gider al tawouna
Hocam yukarıda saydığın isimleri sen zaten anca yukarıda saydığın şartlarda alabiliyorsun ve adamlara saydıkları paralarla rekabet etme şansın yok.Bu Araplar gereksiz büyütüldü
Ronaldı bitik durumdaydı, reklam diye aldılar, orada da bir halt yapamadı.
Benzema, Real’den beklediği ilgiyi göremedi üstüne anstronomik teklifle gitti, yaşı 36
Kante desen yıllardır sakat, güvenilmez bir adam. Sakatlıktan onu bile almadılar.
En fazla Oscar, Hulk gibi paragöz tipler gider, emekli ikramiyesini alır geçerler.
Katar 300 milyar euro harcadı DK için, bunlar da benzer bütçeyi başta bu yönde harcayacaklar. Zaten akılları olsa önce iyi hocaları toplamaya çalışırlar.