Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.450
- 14.066
- 1.728
Bu bizde standard degil mi? Oyuncuyla hersey tamam, tek takimi kaldi tonca haber görüyoruz her dönem.Icardi şuan tatilde. Daha psg ile anlasilmamis ne ara icardi ile görüşüldü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bizde standard degil mi? Oyuncuyla hersey tamam, tek takimi kaldi tonca haber görüyoruz her dönem.Icardi şuan tatilde. Daha psg ile anlasilmamis ne ara icardi ile görüşüldü.
Hocam mesajın devamını sonradan yazdım. Okumanı tavsiye ederim bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Sebeplerini yazdim.Bu bizde standard degil mi? Oyuncuyla hersey tamam, tek takimi kaldi tonca haber görüyoruz her dönem.
Buna Araplar çökmedi mi hala yav
fenere yine
Bunun 26 yaşında olması mümkün değil
Ahmet Dembele Gs deBiri Dembele mi dedi?
1K mesaj var daha bekle.Bu nöbet kokuyor yeni açilsin
Allah allah yav @Ahmet Dembele herifi kap getir yav.Cökmemis, haberler yok. Lyon dan ayrildigini 1-2 gün önce acikladi.
Allah allah yav @Ahmet Dembele herifi kap getir yav.
Aboubakarın şov yaptığı ligin içinden geçer.
İcardi olmuyorsa arkasına blas çekip yedek için de bir kiralık genç oyuncuyla işi bitirelim.
Brighton'a satmayalim daha iyi, kotu reklam olur Baskan Ozbek'in dedigi gibi.Arsenal Castagne'yi aliyormus. Boey olursa Brighton falan olacak galiba. Brighton'a satacaksak mutlaka kardan pay koymaliyiz