Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kaleci istiyorsak başka şansımız yok gibi Uğurcan'ı alalım

tielemans gelirse gelmiş geçmiş en iyi ortasahalardan biri gelmiş olur lige hemde bu yaşta inanılmaz bi iş olur ama zor transfer çok talibi olacaktır

FxzptBWXwAEcvrP

Mostofa-uurcan kafa kafaya uygun olur gibi he

Toreira Tilemans Blas üçlüsü şampiyonlar liginde bile baya iş yapabilcek bir üçlü olurdu ama çok zor. Ligi zaten donunda sallar. Erden başkan şu adamları al bizde arkamıza yaslanip soğuk kış gecelerinde maçlarımızı izleyelim :)

İlkay Gündoğan CL'yi de alıp Galatasaray'a gel doğru zaman bu gel Galatasaray formasıyla tarih yaz bunu sen de istiyorsun

Bizim birinci öncelik İlkay'dır muhtemelen. İnanılmaz bi iş olur gelirse...

Rashica, takim oyunu icin ne kadar onemli biri oldugunu gosterdi. Ayrica genis rotasyonda alinmasi oncelik, yani Adama Traore ile kiyas yapilmasi mantikli degil cunku Rashica'dan ne alabilecegimizi gorduk. Traore iyi de cikabilir, patates cuvali da.

Dünkü maç rasitin çok da elzem olmadığını gösterdi hiç mi hiç aramadik sınır olmasa rotasyon için isterdim
.Ben zaten baştan beri diyorum BAY azıcık kafayı kullansa rashicadan aşağı topçu değil üstelik de yerli ..
Bize çok daha iyi bir sağ kanat lazım tabi Zaniolonun durumu önemli onu satmazlarsa yabancı kanat almayız gibi geliyor..

Dünkü maç rasitin çok da elzem olmadığını gösterdi hiç mi hiç aramadik sınır olmasa rotasyon için isterdim
.Ben zaten baştan beri diyorum BAY azıcık kafayı kullansa rashicadan aşağı topçu değil üstelik de yerli ..
Bize çok daha iyi bir sağ kanat lazım tabi Zaniolonun durumu önemli onu satmazlarsa yabancı kanat almayız gibi geliyor..

dün oynanan oyun son derece ististna idi

ama rashicanın olmadığı her maçta aradık rashicayı ligin genelinde

reis yine fırsatı bulmuş rashica'yı bombalıyosun :asd:

Zaten Zaniolo onumuzdeki sezon sag acikta banko oynayacak, diger tarafta Kerem.

Rashica rotasyon icin onemli bu sezonki gibi cogu macta 11'de olmayacaktir. Bazi maclarda 4'lu ofans da olabilir; Kerem-Rashica-Zaniolo ve Icardi mesela. Boyle bir oyuncuyu kaybetmek istemem cunku her kosulda sahaya surdugunde belirli bir standarti olan bir oyuncu, yani ne verecegi garanti.

BAY iyi niyetli ama futbol akli yok, sonradan gelebilecek bir durum da degil o. Ondan kanat falan olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt