Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.283
- 35.296
- 3.758
jalminha denılen starbucks bebesını paylaşmayn artık,sallamada çıgır açtı ergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ne düşünüyorsun üstatUğurcan Çakır G.Saray'da.
sen ne düşünüyorsun üstat
uğur için
Uğurcan Çakır G.Saray'da.
KaynakUğurcan Çakır G.Saray'da.
İki kanatta hızlı olmasına karşıyım ben nedense bir kanat daha dengeli oynayan oyuncu ile olması daha elzemdirbu tarz bir hızlı kanat lazım biz'e rashica yerine bence
![]()
Jérémy Doku - Oyuncu profili 25/26
Jérémy Doku, 23, Belçika ➤ Manchester City, 2023'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 50.00 mil. € ➤ * 27 May 2002, Borgerhout, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
mümkünü yok gibi duruyorİlkay Gündoğan CL'yi de alıp Galatasaray'a gel doğru zaman bu gel Galatasaray formasıyla tarih yaz
Rashica, takim oyunu icin ne kadar onemli biri oldugunu gosterdi. Ayrica genis rotasyonda alinmasi oncelik, yani Adama Traore ile kiyas yapilmasi mantikli degil cunku Rashica'dan ne alabilecegimizi gorduk. Traore iyi de cikabilir, patates cuvali da.
Dünkü maç rasitin çok da elzem olmadığını gösterdi hiç mi hiç aramadik sınır olmasa rotasyon için isterdim
.Ben zaten baştan beri diyorum BAY azıcık kafayı kullansa rashicadan aşağı topçu değil üstelik de yerli ..
Bize çok daha iyi bir sağ kanat lazım tabi Zaniolonun durumu önemli onu satmazlarsa yabancı kanat almayız gibi geliyor..
Dünkü maç rasitin çok da elzem olmadığını gösterdi hiç mi hiç aramadik sınır olmasa rotasyon için isterdim
.Ben zaten baştan beri diyorum BAY azıcık kafayı kullansa rashicadan aşağı topçu değil üstelik de yerli ..
Bize çok daha iyi bir sağ kanat lazım tabi Zaniolonun durumu önemli onu satmazlarsa yabancı kanat almayız gibi geliyor..
Zaten Zaniolo onumuzdeki sezon sag acikta banko oynayacak, diger tarafta Kerem.Dünkü maç rasitin çok da elzem olmadığını gösterdi hiç mi hiç aramadik sınır olmasa rotasyon için isterdim