Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes mucadeleci orta sahadan ziyade pasor bir adam degil mi ben mi yanlis hatirliyorum
Iyi zamaninda ikisini de ust duzey yapabiliyordu ama bir suredir dinamizmi eksik

Fakat ilginctir ki Arjantin milli takiminda eskisi gibi oynuyor. Biraz psikolojik yani

Zaten Arjantin MT Lo Celso - Paredes - De Paul orta sahasiyla iki sene namagluptu

İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Özlü söz söyleyin ilerde teknik direktör olursam @Okan Özkan takdir eder beni.
Haklı olanın acelesi yok diyerek yola çıktık ve en sonunda dembeleyi cimbomuza kazandırdık görüldüğü üzere..

- Konya Transfer Sihirbazı Ahmet Dembele.

500k takipçili 1 Arap futbol sayfası Mauro İcardi Al - Taawon ile 2 yıllık imzaladı diye yazmış.Yıllık 27 milyon euro maaşa..

500k takipçili 1 Arap futbol sayfası Mauro İcardi Al - Taawon ile 2 yıllık imzaladı diye yazmış.Yıllık 27 milyon euro maaşa..

ula fabrizio yu takip etmiyonda böyle dandik heriflerimi takip ediyon

AS marcayı kaynak göstermiş oda troll fbli hesabı zaten yav gerçek marca gazetesi olan değil :asd:

Araplar bilerek troll yapıyo. Etkiesim kasmak icin. Herneyse Icardi parayı seçerse bisey diyemem açıkçası yinede teşekkür ederim bu sene yaşattıkları için. Rakiplerin içinden geçti sallamayadabilirdi 750k icin acikcasi. Ama gerçek teklif olur parayı değilde bizi seçerse gerçek efsane olur.

Bu arada İcardi ile ilgili haberlere bakarken Arap sayfalarında İcardi'yi alamazlarsa Al - Wahda takımında oynayan Joao Pedro'yu alacaklarmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt