Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.204
- 5.907
- 473
Ya artık kiralık transfer istemiyorum şahsen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İntikam soğuk yenen bir yemektir.@Hüsnü Ayabakan dembele gelirse biteriz, Ahmeti engellemek lazim
ANK bence tier 1 falan olmamalı ama Paredes bizim için mantıklı transfer olur
Icardi ihtimalini de arttırır
İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Özlü söz söyleyin ilerde teknik direktör olursam @Okan Özkan takdir eder beni.
Iyi zamaninda ikisini de ust duzey yapabiliyordu ama bir suredir dinamizmi eksikParedes mucadeleci orta sahadan ziyade pasor bir adam degil mi ben mi yanlis hatirliyorum
JOAO FELIXAvrupa için paredes torreira iyi olur ama önlerine kimi atarsın?
Ustad Miretti hissiyat mi yoksa mantikli bir sebebi var miJuventus oyuncusu ve adında M harfi olan isimlere yoğunlaşalım GSC ailesi.
Haklı olanın acelesi yok diyerek yola çıktık ve en sonunda dembeleyi cimbomuza kazandırdık görüldüğü üzere..İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Özlü söz söyleyin ilerde teknik direktör olursam @Okan Özkan takdir eder beni.
İsim vererek yazamamis. Biz o riski alamayiz. Onu anlayacak mentalite yok renkdasimizda
500k takipçili 1 Arap futbol sayfası Mauro İcardi Al - Taawon ile 2 yıllık imzaladı diye yazmış.Yıllık 27 milyon euro maaşa..
FelixAvrupa için paredes torreira iyi olur ama önlerine kimi atarsın?
500k takipçili 1 Arap futbol sayfası Mauro İcardi Al - Taawon ile 2 yıllık imzaladı diye yazmış.Yıllık 27 milyon euro maaşa..
Avrupa için paredes torreira iyi olur ama önlerine kimi atarsın?