Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama İcardi tamam da çokta anlam yüklemeyin. Kimler geldi kimler gitti. Kalırsa seviniriz gitse de açıkcası üzülmem. Bu armayı taşıyacak ne yiğitler çıkar.
O işler öyle değil Gomis de de böyle deniyordu paracı diye hepimiz kızdık 0.5 m euro yüzünden 50 milyonluk olduk. O dönemden farkı yönetimimiz iyi o konuda şüphe yok ama Icardi seviyesinden indiğimiz an kimse orayı dolduramaz şu an Ronaldo gelse o bile dolduramaz.

şöyle diyim sana

şampiyon olduğuumuzun ertesi günü

isviçrede bir okul önünden geçtim hiç yoksa en az 20-30 gs formalı çocuk gördüm

ki yurtdışından bahsediyoruz

tryi düşşünemiyorum bile
Burada (Almanya) genc cocuklar bile Galatasaray'i cok iyi taniyor. Bir tshirt görmeleri yeterli oluyor, hemen sesleniyorlar Gala diye ;)

Burkay yapma, Burkay yapma bunu.

Bu haberin fb nin ziraat kupası aldığı dakikalara, jj nin istifa ettiği bir zamana denk gelmesi manidar. Hele şu fb yöneticisinin kameralar karşısın çıktığı ana denk gelmesi ilginç. İyi uykular.

Sneijderden beri böyle ikpnik bir isim yakalayamadık. Yıllardır belhandalarla cagnelerle boğuşurken bu denli ambargo koyan ve taraftar ile özdeşleşen bir ikonun ayrılma ihtimali doğal olarak korkutuyor hepimizi (ben de dahil elbette)

Ancak gelgelelim, İstanbul gibi bir şehirde Galatasaray gibi bir takımda milyonlarca taraftar tarafından inanılmaz seviyede seviliyorken, üstüne bir de şampiyonlar ligi serüveni başlamışken gidip de Arap çölünde top koşturacaksan senin de kafana zçayım ikardi gibi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O degil de Icardi net 8 milyon aliyordu. Alacaksak bir kere o 8 milyonu verecegiz.
Zengin Galatasaraylilar Wanda ve Icardi icin reklam anlasmasi yapsalar iyi olurdu. Mesela simdi cok rahat takı reklamlarinda oynayabilirlerdi vs vs

rock star gibi takılıyor ülkede abim gitmemeli

bir ikon oldu

sayesinde kaç çocuk Galatasaray'lı oldu acaba
Ben su an istanbuldayim. Bugün stadi ziyaret ettim ve stadyum turuna katildim.

Cocuklarda, genclerde hepsinde icardi formasi vardi

Hatta önümde bir baba ogluna icardi artik gitti diye saka yapti, cocuk da aglamaya basladi. Sonra annesi icardi gitmedi diye teselli etti cocugu

Adam bu sene inanilmaz bir iz birakti gercekten. Her derbide saplayisi bunda önemli bir etken.

O degil de Icardi net 8 milyon aliyordu. Alacaksak bir kere o 8 milyonu verecegiz.
Zengin Galatasaraylilar Wanda ve Icardi icin reklam anlasmasi yapsalar iyi olurdu. Mesela simdi cok rahat takı reklamlarinda oynayabilirlerdi vs vs
4 + 4 m euro(Dışarıdan Murat Özkaya, Erden Timur ve koyu Galatasaray'lı sponsorlarla işi bitirelim.)

Burhan Can Terzi: "Mauro Icardi herhangi bir kulüple anlaşmadı, net bilgi."

Icardi kariyeri boyunca onca soruna rağmen sürekli kulüp değiştiren bir adam olmadı. Galatasaray'dan daha büyük bir kulübe gitmeyecekse burada kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt