- 3 Haziran 2015
- 53.895
- 61.897
- 3.963
Bize Boey nin 8 numara versiyonu lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koçtan taraftarın gözünü boyamak için yalandan transfer çalımı haberleri hala daha da yiyecek bir sürü fenerli var bunu
Torreira varken Kante Bana cok sacma geliyor iki Ön Libero oynatmayi düsünmüyorsak. Ha Torreira 8e kayar mi bence kaymaz
Valla hocam bence Zaniolo gider o yüzden bunu konuşmak yersizPulisic ve Zaniolo aynı anda nasıl oynar?
Zahayi atletico chelsea ve malsenal istiyormuş. Ikna etmek icin kulubu satmamiz lazim sanirim. Inandirici gelmiyor
GitmesinValla hocam bence Zaniolo gider o yüzden bunu konuşmak yersiz
bu looserlara gitmez herhalde
Valla kendisi de her sene sampiyon olan takimda oynamiyor. O seviyede durmak varken Turkiyeye niye gelmek istesin
35 yatıran olduktan sonra önemi yok zaten duygularımızınArkadaslar duygulariniz cok dinamik.
Zaniolo kirmizi gördükten sonra "elimizde patladi" yorumlari yapilirken
2 hafta sonra milli takima cagirilip fenere saplayinca "nasil tutacagiz" deniliyor.
Kimse kusura bakmasin ama bu adam benim güvenimi kazanmadi henüz. Ha kamp yemis halini cok merak ediyorum bende ama 35 milyonu yatirip alacak olan varsa zevkten dört köse olurum muhtemelen.
10 maç mı? daha fazla sakatlanmazsa doğru 10 maç çıkarabilir. Şaka bir yana son zamanlarda sakatlıkla başı belada.pulusic 10 oynar