- 2 Temmuz 2011
- 132.730
- 55.619
- 5.338
ciro gibi sarı bi oğlum olur insallah.benim genlerimi alsın,anası kesin esmer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert dışında hiçbir turk kaleci üç büyüklerin kalesini koruyacak düzeyde değil bence@Sami Karakoç uğurcan için ne düşünüyorsun
Milan cok istekliydiBu adam bir yere gidiyor mu?Anlaştı mı daha doğrusu?
![]()
Daichi Kamada - Oyuncu profili 25/26
Daichi Kamada, 29, Japonya ➤ Crystal Palace, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 5 Ağu 1996, Iyo, Ehime, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
boşa düşecek oyuncular listesi tam bir altın madeni bu seneMilan cok istekliydi
PL den de isteyen varmis
Milan ile anlaştı, japon menajerinin vizesi çıkmadı diye imzaya gelemedi. Bu arada Liverpool çalım atma denemesinde bulunacak diye haberler çıktı. Bu hafta belli olur.Bu adam bir yere gidiyor mu?Anlaştı mı daha doğrusu?
![]()
Daichi Kamada - Oyuncu profili 25/26
Daichi Kamada, 29, Japonya ➤ Crystal Palace, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 5 Ağu 1996, Iyo, Ehime, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
En son ne zaman bosa düsen bir oyuncuyu alabildik bilmiyorum.boşa düşecek oyuncular listesi tam bir altın madeni bu sene
MostafaBu sene 3 kulvarda gideceğiz önüne geleni verme durumumuz yok hele yerlileri bir anda gözden çıkarma durumumuz hiç yok 8+3 bu sene de devam edecekken. Yabancıları takasta kullanıp elden çıkarmak daha mantıklı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçen yazEn son ne zaman bosa düsen bir oyuncuyu alabildik bilmiyorum.
Onu da sutlamaya çalisiyoruzgeçen yaz
Mertens i severim ben. Kulübede otursunOnu da sutlamaya çalisiyoruz