Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederini bulanı satacaksın hocam.İcardi+üstüne 1 forvet alınacak Rashica alınacak 2 tane üst seviye orta saha alınacak üst seviye sol bek alınacak bunların kaynağını bi yerden çıkarmamız lazım
iki satışla çıkarırız inşallah rtaş

bir tık üstleri saka ve vinicius

Zaniolo 20 atar atmasına ama takım oyununu öldürür,gölge pres hariç baskı yapmaz,bekine yardım etmez gereksiz faullerle çoğu atağı bitirir,dar alanda fazla iş yapmaz,kapalı takımı pek açmaz,yedek kalırsa küser

Rashica 5 atar ama boeyi premier lige yollar,sergio ve mertensin defansif zaafiyetini kapatır,ileri geri arı gibi çalışır,kapris trip yapmaz,düşük olan atletizmi yukarı çeker,oyun çeşitliliği sağlar,sağ sol f.arkası hepsinde standart verim verir,istesen bek bile oynar

Okan hocam bu ayrımı iyi yaptı ve sırf yıldız diye zanioloyu rashicaya tercih etmedi bundan sonrada etmeyecek allahın izniyle

He diziliş ve oyun şablonu zaniololuk olursa o zaman işler değişir ama şuanki şablonda zaniolo+kerem oynarsa aralıkta murhanın sezon bitti konusunda mesaiye başlarız

Uğurcan en son uzattığında transferde kolaylık sözüyle uzatmış diye okumuştum mantıklı gelmişti. Bakalım TS sözünün eri mi

Zaniolo 20 atar atmasına ama takım oyununu öldürür,gölge pres hariç baskı yapmaz,bekine yardım etmez gereksiz faullerle çoğu atağı bitirir,dar alanda fazla iş yapmaz,kapalı takımı pek açmaz,yedek kalırsa küser

Rashica 5 atar ama boeyi premier lige yollar,sergio ve mertensin defansif zaafiyetini kapatır,ileri geri arı gibi çalışır,kapris trip yapmaz,düşük olan atletizmi yukarı çeker,oyun çeşitliliği sağlar,sağ sol f.arkası hepsinde standart verim verir,istesen bek bile oynar

Okan hocam bu ayrımı iyi yaptı ve sırf yıldız diye zanioloyu rashicaya tercih etmedi bundan sonrada etmeyecek allahın izniyle

He diziliş ve oyun şablonu zaniololuk olursa o zaman işler değişir ama şuanki şablonda zaniolo+kerem oynarsa aralıkta murhanın sezon bitti konusunda mesaiye başlarız

3ü bir oynar

rashica-kerem kanat

zaniolo gezgin 2. forvet

blas ve doku gelirse ben ölürüm direkt,kerametttin abi helvamı kavursun:erkut:

Bonucci gelse burda bıraksa futbolu keşke ya.Marchisio'nun da bizde oynamasını çok istemiştim , olmamıştı.10 senedir Bonucci'yi de çok görmek istiyorum formamızla ama 2024'te bırakacakmış , bizim hayaller siyah poşette yine.

zanioloyu 350 dk izlemek için aldık,evet nevzat:)

Blas'ın stili Ben Arfa'ya benziyor baya. Üzerine takım kurulacak türden bir herif gibi bizim takıma uyar mı bilemedim profil olarak.

Merkez orta saha, sol bek, sağ bek, defans, icardi ve rashica transferleri lazım. Boey ve Nelson un gittiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt