17 şampiyonluk görmüş neredeyse 35 yıllık bilinçli futbol izleyicisi olarak diyebilirim ki bu yıl ki futbolumuz ve dominasyonumuz tarihin en iyisiydi. Sadece Galatasaray değil tüm takımlar arasında böyle bir oyun görmemiş olabiliriz. Bu kadroyu kuran ve yönetenlere teşekkürü borç biliriz.
Şimdi transfere gelirsek maalesef gelecek yıl ki kadromuzu bu yılki den daha güçlü olacağını düşünmüyorum. Bir defa dünyanın her takımında oynayabilecek bir İcardi 'yi tutmak zor olacaktır.
İkincisi Sacha Boey. İnanılmaz bir sağ bek performansı izletti bizlere. Dün maçta bir pozisyonda Valencianın kafasına kadar sıçradığı bir pozisyon var benim diyen basketbolcu sıçrayamaz. Defansif anlamda ondan iyisini bulmamız mümkün değil.
Üçüncüsü Nelson. Bu kadar az hatayla oynayan ve profesyonel, kale gibi sağlam bir defans zor bulunur. Gene de bu üçü arasında en telafi edilebilir olanı bence Nelson olur.
Zaniolo 'nun kalması da bence mümkün değil. İyi tarafı oradan garanti bir 30/35 milyon var. Eğer çıkış maddesi yoksa daha da yüksek olabilir.
Bu lar gözönüne alındığında mü Kü ü varsa en erken zamanda İcardi, mümkünü yoksa fizikli iyi bir forvet, takım uyumu açısından Rashica, iyi bir stoper, delici bir 8 numara ve sol bek acil ihtiyaçlarımız bana göre. Çok uçup kaçmadan 3/4 transfer yapmalıyız. Ayrıca her oyuncuya bol keseden 3/4 vermemeliyiz. Bu baraj ancak İcardi gibi biri için aşılmalı. Diğer oyunculara 1-1.5 bandında paralar vermeliyiz...
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi