Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok yetenekli çocuk dun anormal olan kazimcanin oyunuydu insan insana yapmaz dün yaptıklarini
Yeteneğine kimsenin birşey dediği yok zaten ama abartildigi kesin.Abartidan kastımız 18 yaşında çıkıp istatistik kasabiliyorsa tamam biz önce Barcelona görmüş 19 yaşındaki Yusuf Demiri düşünmemiz lazım o çocuk bu takımda kadroya giremiyor

Kevin De Bruyne formasının gelecekteki sahibi için şu an dünyada 30 futbolcu potansiyeli varsa Arda Güler onlardan biri. Bu o formayı kesin alacak demek değil ama görünüyor yani büyük potensiyel, bizim alt yapı uyumuş transfer edememiş

Arda'nın sıkıntısı fiziksel yoksa dünkü gibi hezimetler illa başına gelecek ..takımı çok kötü tüm beklenti onun üstünde karşısında hiç beklemediği kadar konsantre ve diri bir Kazimcan hepsi ustuste gelince yok oldu..
İyi yerlere geleceği belli ama asla oraların topçusu olamayacağını düşünüyorum yani bu herif 18 yaşında fizik 15 gibi diri değil çevik değil güçlü değil sen Kazimcan isirinca bu kadar sersemliyorsan EPLde maymun olursun
..Yetenek bir yere kadar getirir bugün de bruyne dediğin adam hayvan gibi orta sahalarla kapışacak güçte o seviyeler için yetenek + bir o kadar da fiziksel özellik gerekir..

Her ne kadar çok beğendiğim bir adam olmasa da acaba Adama Traore bizim ligde nasıl olur diye düşünüyorum. Hani Boey bu sene ikna edilip 1 sene daha bizimle devam etse sağ kanatta Boey & Adama Traore ikilisi nasıl bişey olurdu acaba?

Geriden topla çıkmak için, doğrudan rakip kaleye inmek için başlı başına bir çözüm herif. Düşünsene bizim ligde Güray Vural & Eren Elmalı & Hasan Ali & Ziya Erdal gibi sol beklerle eşleşecek bu adam :unsure:

Ben bu yoruma pek katılmadım. Bu oyuncular yerine gayette Adam bulunur. Hatta orta sahanı ve kanadını daha da guclendirir yedek kadronu uzun maratona göre günceller. Çok başarılı işler yapabilirsin. Eski yöneticiler is bilmiyodu ama bu yönetim özellikle Erden Timur işi halleder diye düşünüyorum.
Tabiki kendi görüşünüzdür saygı duyarım. Ben bizim standartlarımızda bir takımın "İcardi" ayarında bir futbolcu transfer edebileceğini düşünmüyorum şahsen. Bu sene garip bir şans oldu. Abartıyor olabilirim belki ama bence dünyada ilk 10 forvetten biridir İcardi.

Boey'den iyi sağbek var mıdır, elbette vardır. Ama sen 1milyon bonservis bedeline senelik 450 000 euro 'ya Boey' den iyi oynayabilecek bir sağbek bulabilir misin.? Bence imkansız. Ama gene de Scout denemeleri yapılmalı.

Nelson konusunda katılırım ama bak çok beğensem de Nelson yerine defans özellikleri Nelson kadar iyi olan stoper bulunabilir ama o da kolay değil.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne kadar çok beğendiğim bir adam olmasa da acaba Adama Traore bizim ligde nasıl olur diye düşünüyorum. Hani Boey bu sene ikna edilip 1 sene daha bizimle devam etse sağ kanatta Boey & Adama Traore ikilisi nasıl bişey olurdu acaba?

Geriden topla çıkmak için, doğrudan rakip kaleye inmek için başlı başına bir çözüm herif. Düşünsene bizim ligde Güray Vural & Eren Elmalı & Hasan Ali & Ziya Erdal gibi sol beklerle eşleşecek bu adam :unsure:

Adama bu ligin içinden geçer, öyle sanıldığı kadar kazma da değil, herifin sağ kenara inip kestiği bin tane top var

Sen çok negatif birisin sürekli eleştiri dün gördük ardanı
Yukarıda negatif bir şey yazmadım. Bizim takımda da en başından beri savunduğum Okan hocam ve keremin arkasındaydım 3-5 kişi savunurken.

Ama sezonun çoğunda ortada olmayan mertensi savunmadım savunmam inşallah gider iyi bir 10 alırız.

Arda'nın sıkıntısı fiziksel yoksa dünkü gibi hezimetler illa başına gelecek ..takımı çok kötü tüm beklenti onun üstünde karşısında hiç beklemediği kadar konsantre ve diri bir Kazimcan hepsi ustuste gelince yok oldu..
İyi yerlere geleceği belli ama asla oraların topçusu olamayacağını düşünüyorum yani bu herif 18 yaşında fizik 15 gibi diri değil çevik değil güçlü değil sen Kazimcan isirinca bu kadar sersemliyorsan EPLde maymun olursun
..Yetenek bir yere kadar getirir bugün de bruyne dediğin adam hayvan gibi orta sahalarla kapışacak güçte o seviyeler için yetenek + bir o kadar da fiziksel özellik gerekir..
Katılıyorum o yüzden ajax falan kaparsa çok iyi geliştirirler özellikle Hollanda ligi bunun için yapılmış bir lig.
Burada kalırsa dediğin yüzde 80 olacak.
Bizim de pilot takımı Hollanda’dan almamız lazım

Yukarıda negatif bir şey yazmadım. Bizim takımda da en başından beri savunduğum Okan hocam ve keremin arkasındaydım 3-5 kişi savunurken.

Ama sezonun çoğunda ortada olmayan mertensi savunmadım savunmam inşallah gider iyi bir 10 alırız.

Türk futbolunun medarı iftiharı ardanın hakkını vermen,mahalle baskısına boyun eğmemen takdire şayan üstat

Eskiden gscde alexle ilgili şiirler yazılırdı saygı gösterilirdi sonra ne olduysa foruma gencecik pırıl pırıl bir çocuğa öfke kusar olduk

Arda yetenekli çocuk bir danimarkalı olsa 3 milyon verilsin isterdim ama götü Nirvana’da günümüzün olayı da değil bu durum yılların üst üste koyduğu durum.
Çocuğu bu kadar anlam yüklemeyip fair play ruhu ile yetiştirseler muazzam bir yetenek olarak karşımıza çıkardı ancak baskı üstüne baskı sen süper starsın, vurursun, sahtekarlık yaparsın kimse karışamaz şeklinde yetiştirirseniz bu balon günün birinde patlar, patladığında da hem çocuğun geleceğini hemde kendi içlerinde büyüttükleri hayalleri patlatırlar.

Çocuğu rahat bırakmaları gerekiyor. 5m çıkış maddesini aşamadılar heralde herhangi birisi 5 verip alıyorsa bir dakika beklemesin. Rest çekecekse rest, menajeri ahmaklık yapmasın.

Türk futbolunun medarı iftiharı ardanın hakkını vermen,mahalle baskısına boyun eğmemen takdire şayan üstat

Eskiden gscde alexle ilgili şiirler yazılırdı saygı gösterilirdi sonra ne olduysa foruma gencecik pırıl pırıl bir çocuğa öfke kusar olduk
Adamı hiç övmedim sadece potensiyelini yazdım. Aynı şeyi ilk çıktığında Emre mor için de yazmıştım kendini harcadı. Ayrıca övülecek bir aslan parçası varsa dün muazzam oynayan kazımcan kardeşimizdir.

sampiyonlar ligi nere aston villa nere.liverpoolda mac alisterı almıs

kim o şiir yazan deyyus

10m buna vermem renktaş. Morutanda boyleydi bence. Daha çok gelişmesi lazım. İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan abartıldığı kadar değil diye düşünüyorum
Morutan' ın bize 23 yaşında transfer edildiğinin, Arda' nın ise henüz 18 yaşında olduğunun farkında mısın, bunları söylerken?!..Değil 5 yaş, 6 ayın bile önemi vardır o yaşlarda...

Emre B. ve Arda Turan' dan beri böyle çıkış yapan bir genç olmadı TR de; sonuncusunun üzerinden 17 yıl geçmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt