Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı hiç övmedim sadece potensiyelini yazdım. Aynı şeyi ilk çıktığında Emre mor için de yazmıştım kendini harcadı. Ayrıca övülecek bir aslan parçası varsa dün muazzam oynayan kazımcan kardeşimizdir.
Evet kazımcanda ayrı bir yıldız adayı

Antudakiler kesin sövmüştür kazımcana,biz aynısını ardaya yapmayalım sırf rakipte oynuyo diye

Çok sıcak bakmıyorum bu herife rasitsa daha iyi.😂😂😂
Degansifmolarak Raşit’ten farkı yok yav. Artısı defanstan aldığı topu 9 saniyede karşı ceza sahasına götürmesi. Sadece şu özelliği için bile deneyebilecek risk.
Daha geçen sene UEFA kumaşında karşılaştığımızda 3 kişi herifle boğuştuk, tsl’de 3 kişi bunu 2 kişi icardiyi marke ettiğinde kalanları kim tutacak.

Degansifmolarak Raşit’ten farkı yok yav. Artısı defanstan aldığı topu 9 saniyede karşı ceza sahasına götürmesi. Sadece şu özelliği için bile deneyebilecek risk.
Daha geçen sene UEFA kumaşında karşılaştığımızda 3 kişi herifle boğuştuk, tsl’de 3 kişi bunu 2 kişi icardiyi marke ettiğinde kalanları kim tutacak.

Yok yaw latife ediyorum Raşit vasatina ayılıp bayılıyor bizim taraftar Adama Traore tartışılmaz bile..
Bu arada bize karşı epey kötü oynamıştı PVAnin kariyer performanslarından birini izlemiştik..

Morutan' ın bize 23 yaşında transfer edildiğinin, Arda' nın ise henüz 18 yaşında olduğunun farkında mısın, bunları söylerken?!..Değil 5 yaş, 6 ayın bile önemi vardır o yaşlarda...

Emre B. ve Arda Turan' dan beri böyle çıkış yapan bir genç olmadı TR de; sonuncusunun üzerinden 17 yıl geçmiş...
Naber ihtiyar nasılsın

fblilerin arda gülere sahip cıktıgı gibi kendi genc yeteneklerimize de sahip cıkarız umarım.hamzaya,ali turapa vs.zanioloyu çöpleyen çoktu dun ilkyarıda mesela.

Adama bu ligin içinden geçer, öyle sanıldığı kadar kazma da değil, herifin sağ kenara inip kestiği bin tane top var
Doğru bir de kenara inip orta kesme işini de çözdü. Kazma demiyorum kesinlikle neticede Barça altyapısından yetişmiş kariyerinde 200e yakın premier lig maçı olan bir adamdan bahsediyoruz. Öyle veya böyle İspanya milli takımında da Barcelona da oynama şansı buldu

Villa Tielemans’i alsin. Lo Celso bize kalsin. Ilkay Torreira Lo Celso yag gibi akar

Morutan' ın bize 23 yaşında transfer edildiğinin, Arda' nın ise henüz 18 yaşında olduğunun farkında mısın, bunları söylerken?!..Değil 5 yaş, 6 ayın bile önemi vardır o yaşlarda...

Emre B. ve Arda Turan' dan beri böyle çıkış yapan bir genç olmadı TR de; sonuncusunun üzerinden 17 yıl geçmiş...
Günümüz futbolunda teknik kadar önemli olan fiziksel güç ve takım oyununa uygunluktur.Prime takımlar kaleci transfer ederken bile yeteneği kadar topu oyuna ne kadar iyi soktuğuna da bakıyor. Ardayı kıyaslandığız adamlar onun yaşında neler yapıyordu ve kendilerini nasıl geliştirmiştir bir bakın. Arda daha geçen hafta eleştirilen kazım can karşısında bu kadar eziliyorsa o bebeyi kıyaslandığında adamların liginde şamar oğlanına cevirirler

Abi yanılıyorsun Arda’nın olayı pr en az kendisi kadar yetenekli bir sürü futbolcu çıktı.
Rıdvan, Emirhan, Ozan, Emreç bunların hepsi benzer yaşlarda çıkış yaptılar tek farkı hiçbiri arda kadar basın şişirmesini yaşamadı.
Tutunacak bir dal arayan Fenerliler tarafından büyütüldü de büyütüldü. Bir noktadan sonra da mecbur oynatıp üzerine yatırım yapmak zorunda kalıyorsun zaten çünkü ortada bir beklenti doğuyor.
Haaland onun yaşlarındayken Avrupa genç turnuvalarının içinden geçiyordu bunun kadar pr yapılmadı. Yeteneği elbette var ancak abartılmaması gerekiyor. Çocuğu kendi haline bıraksalar zaten su akıp yolunu bulacak. Önündeki en büyük örnek kerem be kadar engellerlerse engellesinler bir yerde kader seni istediğin yere getiriyor zaten.
Bizim ülkede altyapı eğitimi hocalar ve teknolojiler yönünden böyle dandik olduğu sürece süperstar yetiştirilemez. 17-18e geleni direkt Avrupa’ya gönderip gelişmesi için çabalamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt