Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Guler gercekten yetenkli velet ama bir ileriye gidemez hizi hizlanmasi cok dusuk kuvvetli degil fizik calismasi lazim ben oldum diye bakarsa emre mora doner

Zaniolo diyoruz adamdaki boya posa bak hizlanmasina bak belliki muazzam calisiyor Shakiri kucucuk adam essek gibi kuvvetli

Bizim oyuncular erken oldum diyip havaya girip sonra futbolu unutuyor tek sorumlusuda taraftar ve onu ilah yapan menajer ve yoneticiler bu kafayla bizden oyuncu ciksada gelismiyor

Cocuk dortmunta gitse 3 idmana ciksa ben nereye geldim diyecek kimse el ustunde tutmadan rekabete sokacak iste ozaman arda guler ileriyemi gidecek yoksa emre mormu olacak kendi belirleyecek su oyunculari ozellikle gencleri rahat birakmayi ne zaman basaracagiz bilmiyorum

Postumu niye ters okey attın Hüsnü? Neydi rakam ile ilgili beğenmediğin?

22 yaşında Fransız ekibimizin en dominant sağ bek performansını göstermiş 20ye vereceksek samimi söylüyorum kalsın ..
Kerem Nelson veya diğerleri için böyle bir iddiam yok ama bu herif TR rekorlarını alt üst ederek ayrılmazsaa bizim esekligimizdir

22 yaşında Fransız ekibimizin en dominant sağ bek performansını göstermiş 20ye vereceksek samimi söylüyorum kalsın ..
Kerem Nelson veya diğerleri için böyle bir iddiam yok ama bu herif TR rekorlarını alt üst ederek ayrılmazsaa bizim esekligimizdir
Üstat poşete 25kurus vermemek için on parça eşyayı 500m elde eve taşıyoruz az dediğin paraya bak yaw!!

Oynama ihtimali olan, alınabilitesi olan yerli var mı ligde ?
Var da fazla bonservis isterler kanks.Yunus Akgün'ü kazanmak gerek.Kampta Metehan'ın da öne çıkması gerek.Biraz da gurbetçi futbolcu bulduk mu tamamdır.Zaten en fazla 1 yıl sürecek bu Yabancı Kural'ı öyle çokta para harcamamak gerek bence..

İcardi
Barnes Maddison Zaniolo
Torreira Tielemans
Angelino Abdülkerim De Vrij Castagne
Muric

Duam belli duyan belli 🙏🛐🤲

Galatasaray'da Nelsson konusunu net olarak konuştum. Nelsson'u serbest kalma maddesinin 1 milyon € altına bile vermeyeceğiz. Karar net 25 milyon €!

(Süleyman Rodop)

Icardi'yi alacağız büyük ihtimal. Kulübede bekleyen forvetlerimiz kim olmalı? Mostafa'yı iyi bir satış yapamazsak 3. forvet olarak yazabiliriz bence. Icardi'den sonra güveneceğimiz ilk adam kim olmalı?
Bence yerli rotasyonunu da düşünüp hataydaki genç çocuğu almalıyız. Bu yeni performans antrenörü ile fiziğini hem yükseltir hem daha akıllı kullanır.

Bu olay hosuma gitmedi. Gecen sene hak eden belki baska cocuklar varken bu arkadaşlar kampa gitti. Insallah ayhanin oglu diye de oynamazlar okan hocama guvemiyorum.
Not: evet efe cok yetenekli biliyorum ama bu olay efeye de zarar verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt