Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
Oynama ihtimali olan, alınabilitesi olan yerli var mı ligde ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Postumu niye ters okey attın Hüsnü? Neydi rakam ile ilgili beğenmediğin?
moise kean da olabilirLeicester’dan İheanacho veya Daka hamlesi efsane olurdu
Üstat poşete 25kurus vermemek için on parça eşyayı 500m elde eve taşıyoruz az dediğin paraya bak yaw!!22 yaşında Fransız ekibimizin en dominant sağ bek performansını göstermiş 20ye vereceksek samimi söylüyorum kalsın ..
Kerem Nelson veya diğerleri için böyle bir iddiam yok ama bu herif TR rekorlarını alt üst ederek ayrılmazsaa bizim esekligimizdir
bu ligden alınacak yerliler sivastaki emre gökay,basaksehirden kaleci deniz dilmen ve forvet batuhan celik,konyadan da mehmet ali sayarOynama ihtimali olan, alınabilitesi olan yerli var mı ligde ?
hamza akman dün avrupalı mankenler gibiydi,konusan yok.Transfer nöbeti, sahtekar veledin geleceğine dair öngörü noktası olmuş.![]()
Var da fazla bonservis isterler kanks.Yunus Akgün'ü kazanmak gerek.Kampta Metehan'ın da öne çıkması gerek.Biraz da gurbetçi futbolcu bulduk mu tamamdır.Zaten en fazla 1 yıl sürecek bu Yabancı Kural'ı öyle çokta para harcamamak gerek bence..Oynama ihtimali olan, alınabilitesi olan yerli var mı ligde ?
Üstat poşete 25kurus vermemek için on parça eşyayı 500m elde eve taşıyoruz az dediğin paraya bak yaw!!
Ben bu açıdan bakıyorum. fakirimBu açıdan mi bakalım transferlere
Bence yerli rotasyonunu da düşünüp hataydaki genç çocuğu almalıyız. Bu yeni performans antrenörü ile fiziğini hem yükseltir hem daha akıllı kullanır.Icardi'yi alacağız büyük ihtimal. Kulübede bekleyen forvetlerimiz kim olmalı? Mostafa'yı iyi bir satış yapamazsak 3. forvet olarak yazabiliriz bence. Icardi'den sonra güveneceğimiz ilk adam kim olmalı?